Capellalaan 65 | Hoofddorp

 • Oppervlakte

  1.558 m2

 • Te huur vanaf

  1.558 m2

 • Huurprijs

  € 190 Per m2 per jaar

 • Gebouwnaam

  d • Hub

D-Hub bevindt zich in Beukenhorst Oost, een gebied met een totale kantoorvoorraad van ca. 700.000 m².
Diverse lokale voorzieningen inclusief hotels, restaurants, bars en voorzieningen voor kinderopvang zijn allemaal beschikbaar in de nabijheid. Het winkelcentrum ‘4Meren’ is gevestigd op loopafstand (15 minuten) en biedt ongeveer 60 winkels, zoals H & M, Primark en The Sting. Veel internationale bedrijven zijn gevestigd in Hoofddorp, zoals L’Oréal, FedEx, Asics, Danone, The Walt Disney Company, Interxion, Fox Vacations, FIFPro en Bosch Siemens.

Energieklasse:
A-trium: energieklasse A;
B-trium: energieklasse C.

Kantoorruimte
Het is inspirerend om in kantoorruimtes te werken die modern zijn afgewerkt en veel daglicht bieden. Er zijn voornamelijk open werkplekken en elke verdieping heeft een aantal vergaderzalen, afsluitbare archivering en opslag ruimtes. Superfast internet en een individueel gecontroleerd klimaatsysteem zijn beschikbaar als basisvoorzieningen. Op elke verdieping zijn er verschillende toiletten, een aantal servicepunten voor printers en twee pantries. De laatste zijn uitgerust met een kleine zithoek, koelkast en koffiezetapparaat met een assortiment van verschillende hete drankjes en koud water. Alle kamers kunnen ingericht worden zoals gewenst, hoewel een (deels) geleverde bezorging bij ergonomische bureaus en bureaustoelen ook mogelijk is.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
d • Hub is gemakkelijk bereikbaar per auto, trein, bus, vliegtuig en fiets, is centraal gelegen in de Randstad en in de nabijheid het treinstation van Hoofddorp. Loopafstand van het treinstation (5 min.). 4 minuten van Schiphol (8 treinen per uur).
 
Per auto
Medewerkers en bezoekers die per auto of fiets reizen, kunnen gebruikmaken van de ondergrondse parkeergarage en fietsenstalling van d • Hub. Het gebouw heeft een ondergrondse parkeergarage met in totaal 325 parkeerplaatsen, wat resulteert in een uitstekende parkeerratio van 1:91 m². Extra flexibele parkeerplaatsen zijn op aanvraag beschikbaar. Deze bevinden zich op loopafstand of zijn bereikbaar met de pendeldienst.

Het totale vloeroppervlak van het gebouw is 29.515 m².
Er is nu ongeveer 1.558 m² te huur, verdeeld als volgt:

– 2e verdieping, unit 2.2.a – 1.558 m².

Huur
Kantoorruimte: vanaf EUR 190,00 per vierkante meter per jaar, excl. VAT.

Parkeerplaats in garage:
EUR 1.500 per parkeerplaats per jaar, excl. BTW.

Servicekosten voor uitgebreid pakket:
EUR 37 per m² per jaar, excl. BTW.

Individueel elektriciteitsgebruik:
EUR 7 per m² per jaar, excl. BTW.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 190 Per m2 per jaar

Servicekosten € 44 Per m2 per jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 1.558 m2 (in units vanaf 1558 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!