Cornelis Dopperkade 9 | Amsterdam

  • Oppervlakte

    60 m2

  • Te huur vanaf

    21 m2

  • Huurprijs

    € 1.950 Per maand

Representatieve kantoorruimte te huur gelegen direct aan het water in een levendige omgeving, op loopafstand van de Zuid-As, Beethovenstraat en het Olympiaplein in Amsterdam Zuid. Deze unieke locatie biedt alles wat je nodig hebt voor de ideale werkplek. Voor de verhuur hebben wij in totaal 60 m² beschikbaar

De kantoorruimte is recent compleet gerenoveerd en beschikt over een separate vergaderruimte op de begane grond, houten vloer, moderne keuken, douche en een balkon.

Omgeven door de bruisende activiteit van de Beethovenstraat, waar je een scala aan winkels en restaurants vindt, is deze locatie ideaal voor zowel werk als ontspanning.

Beschikbaarheid
Circa. 60 m² VVO

Ligging en bereikbaarheid;
Wat betreft ligging en bereikbaarheid: de verbinding met de Zuidas is snel en gemakkelijk, met slechts 5 minuten lopen. De locatie is strategisch gelegen, dicht bij Schiphol, het centrum van Amsterdam en langs de A10. Binnen handbereik vind je de Beethovenstraat, met tal van winkels, restaurants, het stationsplein en het Beatrixpark, dat grenst aan de RAI. Daarnaast liggen de Zuidas, het concertgebouw, de grote musea, Beatrixpark en het Vondelpark in de nabije omgeving.

Er zijn ook diverse hotels op loopafstand te vinden. Wat betreft bereikbaarheid met de auto: de afritten S108 en S109 zijn binnen enkele minuten te bereiken. Bovendien zijn er voldoende openbaar vervoersmogelijkheden op loopafstand, waaronder tramlijnen 5 en 24, bussen 15 en 65, NS station Zuid/W.T.C. en de RAI, evenals de Noord-Zuidlijn. Schiphol is binnen 15 minuten te bereiken.

Vraagprijs
€1950,- per maand.

Servicekosten
N.v.t.
*Huurder sluit zelf contracten met de desbetreffende nutsbedrijven.

Opleveringsniveau
Turn-key, onder andere voorzien van een balkon, vergaderruimte en douche.

Aanvaarding
Per direct.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 1.950 Per maand

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 60 m2 (in units vanaf 21 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 2 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!