Hoekenrode 1 | Amsterdam

  • Oppervlakte

    1.617 m2

  • Te huur vanaf

    798 m2

  • Huurprijs

    € 250 Per m2 per jaar

In het hart van Amsterdam Zuidoost ligt kantoorgebouw ‘nieuwAmsterdam’, gelegen aan Hoekenrode 3. Het gebouw is direct gelegen aan station Bijlmer ArenA, waardoor het gebouw zich kenmerkt door een uitstekende bereikbaarheid met OV. Daarnaast is het gebouw gelegen aan het Hoekenrodeplein welke is voorzien van diverse winkel- en horecagelegenheden. Tevens zijn het winkelcentrum Amsterdamse Poort, de Johan Cruijf ArenA, ZiggoDome en AFAS Live dichtbij gelegen.

Vele multinationals zoals ING, ABN Amro, Adidas en De Bijenkorf hebben reeds gekozen voor Amsterdam Zuidoost. Met name de centrale ligging ten opzichte van het openbaar vervoer, rijkswegen A1, A2 en A9 in combinatie met de zeer goede parkeervoorzieningen maakt Hoekenrode 3 tot één van de meest courante kantoorgebouwen in Amsterdam-Zuidoost. Verhuurder is momenteel bezig met de renovatie van de entree van het gebouw.

Bereikbaarheid
Per auto
De locatie is uitstekend bereikbaar, vanaf de autosnelweg A2, A9 en de Ringweg A10. Vanaf de A10 naar de A2 kan afrit 1 – Duivendrecht / Ouderkerk ad Amstel worden genomen.

Per openbaar vervoer
Het gecombineerde metro- en NS station Amsterdam Bijlmer ArenA zit pal naast Hoekenrode 3. Dit Intercity station voorziet een rechtstreekse verbinding met Amsterdam Centraal, Schiphol, Utrecht en Rotterdam. Vanaf metrostation Bijlmer ArenA is het Centraal Station met metro 54 direct bereikbaar en biedt metro 50 (Gein-Isolatorweg) een directe verbinding met zowel Station RAI als met Station Zuid.

Per fiets
Het centrum is 30 minuten fietsen van het object vandaan. Ook wordt er dit jaar een afgesloten fietsenstalling opgeleverd bij het object.

Duurzaamheid
nieuwAmsterdam is voorzien van energielabel A. Duurzaamheid is een centraal thema zo is het gebouw aangesloten op stadsverwarming en -koeling en heeft een energiezuinige airconditioninginstallatie.

Parkeren
Grenzend aan het object bevindt zich een parkeergarage, deze is via het gebouw te bereiken. Er zijn 46 parkeerplaatsen beschikbaar. Tevens is er een bewaakte fietsparkeerplaats voorzien van elektrische laadpunten.

Beschikbaarheid
Het gehele complex omvat ca. 32.500 m² kantoorruimte waarvan 1.617,5 m² vvo kantoorruimte beschikbaar is. De beschikbare ruimte is als volgt verdeeld:

5e verdieping bouwdeel A ca 819.5 m²
5e verdieping bouwdeel B ca 797.8 m²

Huurprijs
Vanaf € 250,- per m² VVO per jaar excl. BTW

Servicekosten
€ 65,- per m² VVO per jaar excl. BTW

Parkeerkosten
€ 2.250 per plaats per jaar excl. BTW

Aanvaarding
Per direct

Staat van oplevering
In huidige staat, zijnde turn-key

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 250 Per m2 per jaar

Servicekosten € 65 Per m2 per jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 1.617 m2 (in units vanaf 798 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!