Johan Cruijff Boulevard 65 | Amsterdam

  • Oppervlakte

    610 m2

  • Te huur vanaf

    610 m2

  • Huurprijs

    € 200 Per m2 per jaar

Rainbow Offices is gelegen aan de Johan Cruijff Boulevard 65-71.Door de opvallend gekleurde façade, trekt dit object gelijk iedereen zijn aandacht. In de directe omgeving bevinden zich diverse winkels en horeca gelegenheden. Denk aan de Decathlon, de Mediamarkt, Ziggodome en AFAS Live.

Vanwege haar ligging op loopafstand van treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA is de bereikbaarheid middels openbaar vervoer uitstekend. Eveneens zijn er voldoende parkeermogelijkheden in diverse nabijgelegen parkeergarages.

Vloeroppervlakte
Ca. 610,15 m² v.v.o. kantoorruimte, gelegen op de 2e verdieping.

Huurprijs
€ 200,- per m² per jaar.

Service kosten
€ 60,- per m² per jaar.

Huurtermijn
Dit betreft een onderhuursituatie tot en met 30 september 2025. Een rechtstreekse overeenkomst van 5 + 5 jaar met de eigenaar valt ook onder de mogelijkheden.

Beschikbaarheid
Per direct.

Opleveringsniveau
Turn-key.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
Het gecombineerde metro- en NS station Amsterdam Bijlmer ArenA ligt op minder dan 2 minuten afstand. Dit Intercity station voorziet in een rechtstreekse verbinding met Amsterdam Centrum, Schiphol, Utrecht en Rotterdam.

Per auto
De locatie is uitstekend bereikbaar, vanaf de autosnelweg A2, A9 en de Ringweg A10. Vanaf de A10 naar de A2 kan afrit 1 – Duivendrecht / Oudekerk a.d. Amstel worden genomen.

Parkeren
De garage onder de Amsterdam ArenA – Johan Cruijff ArenA (Transferium Amsterdam – P1) biedt een ruime mogelijkheid aan parkeerplekken aan van 07:00 tot 19:00 uur. De parkeergarage ligt direct aan de A2. Bij de Gemeente Amsterdam kunnen er via een online formulier parkeerabonnementen worden afgesloten voor de gemeentelijke garages, waaronder de P1 garage – Johan Cruijff Arena. Er zijn parkeerabonnementen te koop voor parkeren tijdens kantoor- en daluren en voor full time parkeren.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 200 Per m2 per jaar

Servicekosten € 60 Per m2 per jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 610 m2 (in units vanaf 610 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!