NDSM-pier 2 | Amsterdam

  • Oppervlakte

    1.185 m2

  • Te huur vanaf

    65 m2

  • Huurprijs

    € 285 Per m2 per jaar

South Dock ligt op een ’one of a kind’ locatie. De creatieve omgeving in Amsterdam-Noord staat in directe verbinding met het water van het IJ en is gelegen vlak bij de NDSM-werf, het deel van de stad waar het bruist van de energie en de creativiteit, waar iconische loodsen en moderne kantoorgebouwen in perfect evenwicht zijn en waar de ontwikkelingen elkaar in sneltreinvaart opvolgen. Een unieke locatie voor bedrijven in bijvoorbeeld de creatieve sector, Tech bedrijven en bedrijven die biologische producten aanbieden of zich bezighouden met duurzaamheid.

Gezien de populariteit van deze locatie komt er maar zeer beperkt ruimte vrij. Zo bekeken is South Dock een unieke kans. En ook het multi-tenant gebouw zelf is uniek. De hoge plafonds en enorme raampartijen die open kunnen, zorgen voor een zee aan daglicht en een gevoel van ruimte en vrijheid. De brede straten, parkeergelegenheid, perfecte bereikbaarheid en de rooftop maken het compleet.

De verdiepingen in South Dock hebben een driehoekige vorm. De ramen zijn gepositioneerd aan de zuidkant van het gebouw, waardoor er veel licht binnenvalt. Achter in het gebouw vindt u de kern met het trappenhuis en de lift. Iedere verdieping beschikt ook over eigen toiletgroepen in de kern.

In de omgeving van South Dock hebben veel toonaangevende bedrijven hun plek gevonden, zoals het hoofdkantoor van HEMA, Greenpeace en MTV. Maar ook Dok Architecten en MAAK advocaten zijn in de directe omgeving gehuisvest.

Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is in totaal ca. 1.185,46 m² VVO kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over 7 verdiepingen van tussen de 65 m² en 215 m².

Huurprijs
€ 285,- per m² per jaar, exclusief BTW.

Opleveringsniveau
Het casco gehuurde wordt opgeleverd in nieuwe staat, onder andere voorzien van:
• Een gezamenlijke ingang op de begane grond met voor elke unit een videofoon en brievenbus aangebracht;
• De units hebben op de begane grond een gezamenlijke ingang met een gezamenlijke kern met trappenhuis en lift. Via de gezamenlijke kern zijn alle units te bereiken;
• Vrij indeelbare units, rekening houdend met de eisen vanuit het oogpunt van veilige vluchtwegen;
• Een onafgewerkte vlakke dekvloer inclusief vloerverwarming verdeeld in 3 zones;
• Behangklare wanden;
• Plafonds met onafgewerkte betonconstructie (en waar nodig brandwerend afgewerkt) in het zicht;
• Een klimaatinstallatie die voorziet in verwarming, ventilatie en koeling van de units;
• Telefoon en glasvezel aansluiting per unit beschikbaar. Huurder dient zelf een abonnement af te sluiten waarna de kabels door de te contracteren partij wordt aangebracht;
• Per unit is een toiletgroep aanwezig met een voorruimte, een heren- en een damestoilet. Op de begane grond is ook een minder valide toilet aanwezig.
• De verdiepingshoogte tot de onderkant van de betonvloer bedraagt circa 3,1 meter;
• De hoge plafonds en enorme raampartijen die open kunnen, zorgen voor een zee aan daglicht en een gevoel van ruimte en vrijheid.

Bereikbaarheid
NDSM South Dock ligt op een top locatie in Amsterdam. Direct aan het IJ schuin tegenover Pontsteiger maar dan met de zon en het water op het zuiden. Dankzij de pont is het centrum van Amsterdam altijd dichtbij. Door de gunstige ligging is het slechts 10 minuten rijden naar de A10 en sta je binnen 15 minuten op Amsterdam CS. NDSM bruist van de energie. In de directe omgeving vind je leuke koffie- en lunchtentjes, cafés en restaurants. De stad is nooit ver weg, met de pont ben je in tien minuten in het centrum van Amsterdam.

Start datum huur
Per direct.

Huurperiode
5 jaar.

Betaling
Per kwartaal vooruit.

Energiecertificaat
A-label.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 285 Per m2 per jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 1.185 m2 (in units vanaf 65 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 7 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!