Oostenburgermiddenstraat 123 | Amsterdam

  • Oppervlakte

    336 m2

  • Te huur vanaf

    158 m2

  • Huurprijs

    € 3.550 Per maand

Object
Oostenburg maakt deel uit van de Oostelijke Eilanden, die rond 1650 gedeeltelijk zijn aangelegd in het IJ en deels gegraven zijn in de destijds oostelijk gelegen weilanden. Oostenburg wordt de komende jaren ontwikkeld tot een nieuwe stoere stadswijk met circa 1800 woningen.
Er komt een mooie mix van sociale, middensegment en vrije sector huurwoningen, koopappartementen, zelfbouwwoningen, ontspanningsplekken en horeca en bedrijvigheid. De historische kern van Oostenburg blijft bewaard, in de vorm van de 19e-eeuwse Van Gendthallen, de monumentale Werkspoorhal en de oude kademuren. Het wordt een wijk met groene daken en hergebruik van materialen uit het industriële verleden. Zonnepanelen en warmtelevering uit de grond zorgen ervoor dat Oostenburg een duurzame buurt wordt. Nu al is het erg geliefd door café-restaurants Roest en Rosa & Rita alsmede door Inntel  hotel & restaurant met een terras aan de kade.

Vloeroppervlakte
Er zijn twee commerciële units beschikbaar, als volgt verdeeld:

Huisnummer Oppervlakte Prijs
6 178,5 m² € 4.000,- per maand
100 157,5 m² € 3.550,- per maand

De prijzen dienen te worden vermeerderd met BTW en servicekosten.

Opleveringsniveau
De commerciële ruimtes worden casco opgeleverd. Nadere informatie beschikbaar.
 
Servicekosten
Nader te bepalen.

Aanvaarding
Per direct.

Per openbaar vervoer
Het voormalige industrieterrein Oosten-burg Noord is één van de Oostelijke Eilanden. Het terrein ligt tussen de spoorlijn Amsterdam/Utrecht, de Oostenburgervaart, de Oostenburgerdwarsvaart en de Wittenburgervaart.

Tramlijn 26 op het Rietlandpark brengt u binnen 3 minuten naar Amsterdam CS. Tramlijn 10 is binnen 4 minuten op het Weesperplein met haar metro en tramverbindingen.

Per auto
Ca. 5 minuten verder bevindt u zich op het Leidseplein. Met de auto neemt u afslag S114 op de A10 waarna u binnen 3 minuten naast het gebouw kan parkeren in de parkeergarage. Het is mogelijk om in de parkeergarage van Q-park een abonnement aan te vragen.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 3.550 Per maand

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 336 m2 (in units vanaf 158 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 2 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!