Oosterdoksstraat 106 | Amsterdam

  • Oppervlakte

    85 m2

  • Te huur vanaf

    85 m2

  • Huurprijs

    € 2.750 Per maand

Object
Het betreft een zelfstandige winkel-/kantoor-/horecaruimte. De beschikbare ruimte is gelegen op de begane grond aan de Oosterdoksstraat 106 op het bruisende Oosterdokseiland te Amsterdam, ook wel bekend als ODE.

ODE is een levendige buurt in het hart van Amsterdam en biedt een unieke mix van werken, wonen, winkelen, studeren en recreëren. Naast diverse hotels, restaurants en cafés bevindt zich hiernaast ook de grootste bibliotheek van Nederland (OBA) en het welbekende Conservatorium.

De hoge levendigheid van het eiland is te danken aan de combinatie binnenstad, Centraal Station, de functionaliteit van het eiland en de diverse bedrijven die hier zijn gevestigd. In de directe omgeving zijn o.a. gevestigd TomTom, Just Eat Take-Away, Adyen en het nieuwe hoofdkantoor van Booking.com met ca. 4500 medewerkers.

De beschikbare ruimte is gelegen op een hoek en is altijd in gebruik geweest ten behoeve van multimedia, vergaderruimte en als horeca en beschikt over twee eigen entrees. De ruimte is ca. 4,5 meter hoog en door de hoge ramen is er veel daglichttoetreding.

Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is in totaal ca. 85 m² VVO winkel-/kantoor-/horecaruimte op de begane grond beschikbaar.

Huurprijs
€ 2.750,- per maand.
Bovenstaande huurprijs dient te worden vermeerderd met BTW en servicekosten.

Servicekosten
In overleg nader te bepalen.

Aanvaarding
In overleg.

Huurperiode
In overleg.

Opleveringsniveau
Pantry;
Twee toiletgroepen.

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer
Het NS Station Amsterdam Centraal is direct naast ODE gelegen, vanwaar alle vormen van openbaar vervoer met grote regelmaat en naar diverse richtingen vertrekken.

Per auto
Per auto is de bereikbaarheid via de Piet Heintunnel van en naar de Ringweg A10 (afslag S114 Zeeburg) uitstekend. Tevens bevindt zich onder de ruimte een parkeergarage voor 1.500 parkeerplaatsen.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 2.750 Per maand

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 85 m2 (in units vanaf 85 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!