Raadhuisstraat 15 | Amsterdam

  • Oppervlakte

    47 m2

  • Te huur vanaf

    22 m2

  • Huurprijs

    € 1.100 Per maand

Twee privéruimtes zijn beschikbaar vanaf 1 april 2024 op de Raadhuisstraat 15, Amsterdam—direct achter de Dam en naast de beroemde winkelstraat de Negen Straatjes. De locatie is perfect als je gasten of klanten ontvangt, aangezien het dicht bij de tramlijn van het Centraal Station ligt.

Het kantoor heeft in totaal 5 kamers, gelegen op de begane grond, met een zonovergoten ruime gedeelde keuken en twee badkamers. Momenteel zijn er slechts 2 units beschikbaar voor verhuur, en de minimale huurperiode is 1 jaar:

Voorkamer – straatzicht (25 m²): €1.350 exclusief BTW
Achterkamer – gebouwzicht (22 m²): €1.100 exclusief BTW
Beide ruimtes kunnen comfortabel plaats bieden aan maximaal 6 personen met bureaus; hoewel meer mensen kunnen passen afhankelijk van de indeling van de bureaus.

De prijs is inclusief basismeubilair (tafels & stoelen), internet, servicekosten (elektriciteit, verwarming, water, koffiezetapparaat, koelkast), en wekelijkse schoonmaak van de gedeelde ruimtes zoals de keuken, badkamer en gangen.

De ruime keuken kan gebruikt worden voor gesprekken/vergaderingen/interviews/workshops, maar omdat het een gedeelde ruimte is, moet deze open blijven voor iedereen in het kantoor om koffie en eten te kunnen nuttigen. Extra opslagruimte is op aanvraag beschikbaar.

We vragen een borg van 1 maand en de huur kan maandelijks worden betaald. Betaald parkeren is beschikbaar op straat direct voor het gebouw.

Het is een ideale kantoorruimte voor kleine teams, start-ups, creatieve mensen of consultants, kleine bureaus, kleine (privé) winkels, of iedereen die een privékantoor wil op een centrale locatie.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 1.100 Per maand

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 47 m2 (in units vanaf 22 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!