Reguliersdwarsstraat 98 | Amsterdam

  • Oppervlakte

    136 m2

  • Te koop vanaf

    136 m2

  • Koopsom

    € 1.450.000 - Kosten koper

Te koop
Voor de verkoop is in totaal ca. 136 m² VVO kantoorruimte beschikbaar, gelegen op de begane grond. Tevens beschikt het object over een terras aan de tuinzijde met uitzicht over de grote stadstuin.

Vraagprijs
Prijs op aanvraag.

Object
De Reguliersdwarsstraat 98 is geheel gerenoveerd (nieuwbouw) en opgebouwd uit zes bouwlagen, met een parkeergarage in de kelder. Het bestaande pand bood weinig ruimte aan de gewenste vraag en daarom is gekozen voor sloop-nieuwbouw. De directe omgeving van Reguliersdwarsstraat 98 voorziet in nagenoeg alle behoeften van de hedendaagse kantoorgebruiker. De Utrechtsestraat en het befaamde Rembrandtplein, beide op loopafstand gelegen, bieden een keur aan hotels, cafés, restaurants.

Per openbaar vervoer
De centrale ligging zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid per openbaar vervoer. Meerdere haltes van diverse tram- en buslijnen liggen op loopafstand, evenals Station Vijzelgracht/Rokin, beide onderdeel van de Noord-Zuidlijn. De metrolijn verbindt het centrum van de stad rechtstreeks met Amsterdam-Noord en de (intercity-) stations Zuid en Centraal. Hiermee zijn ook Schiphol, Utrecht en de rest van de Randstad gemakkelijk te bereiken.

Per auto
De locatie van het kantoorgebouw biedt een vestigingsmogelijkheid in het hart van Amsterdam. Via de Stadhouderskade (S100) en de Utrechtsestraat/Vijzelstraat is de Keizersgracht per auto eenvoudig te bereiken.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Koopsom € 1.450.000 - Kosten koper

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 136 m2 (in units vanaf 136 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!