Silodam 402 | Amsterdam

  • Oppervlakte

    666 m2

  • Te huur vanaf

    666 m2

  • Huurprijs

    € 325 Per m2 per jaar

Object
Aan de kop van de Silodam staat één van de meest spraakmakende gebouwen van Amsterdam. Het veelkleurige complex, dat oogt als een stapel zeecontainers, staat op betonnen kolommen in het IJ en roept associaties op met de scheepvaart en het omringende havengebied.

Een in het oog springend onderdeel van het gebouw is de 665,50 m² grote kantoorruimte, die geheel boven het water uitsteekt. Met het spectaculaire uitzicht over het IJ, de havens en het stationsgebied vormt deze één van de mooiste bedrijfslocaties van Amsterdam. De ruimte is te gebruiken als kantoor, atelier of showroom en is zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer, per auto en per boot.

De ruimte is onder architectuur afgebouwd, waarbij de ruimtelijkheid en de lange zichtlijnen over het omringde water bepalend zijn. Het afwerkingsniveau is hoog, de gekozen materialen stralen moderne luxe uit.

De ruimte is door zijn ligging en uitstraling aantrekkelijk voor bedrijven die zich willen onderscheiden in hun huisvesting en zich voelen aangetrokken tot het inspirerende en creatieve karakter van de Amsterdamse binnenstad.

Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is in totaal ca. 665,5 m² VVO kantoorruimte beschikbaar, alsmede 4 parkeerplaatsen gelegen in de ondergrondse parkeergarage.
 
Huurprijs
€ 325,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Parkeren
€ 3.250,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Servicekosten
€ 25,- per m² per jaar.

Aanvaarding
1 januari 2023.

Huurtermijn
5 + 5 jaar.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
Diverse buslijnen bieden een uitstekende bereikbaarheid per openbaar vervoer. Met buslijn 48, welke rijdt tussen Amsterdam CS en Sloterdijk, is de Silodam in 3 minuten lopen te bereiken (halte Barentzplein). Buslijn 22 rijdt tussen Amsterdam CS en Spaarndammerbuurt, vanaf hier is het 10 minuten lopen (halte Haarlemmerplein).

Per eigen vervoer
Het object is gelegen op vijf minuten fietsen naar het Amsterdam Centraal Station en de Amsterdamse binnenstad. Met de auto is de locatie snel te bereiken via afslag S102 (Afslag Westpoort 3000-9000) vanaf de Ringweg A10.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 325 Per m2 per jaar

Servicekosten € 25 Per m2 per jaar

Aanvaarding Per datum

Aanvaardingsdatum 01/01/2023

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 666 m2 (in units vanaf 666 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!