De Ruijterkade 143 | Amsterdam

  • Oppervlakte

    190 m2

  • Te huur vanaf

    10 m2

  • Huurprijs

    € 345 Per m2 per jaar

Het representatieve kantoorgebouw, gelegen aan de Ruijterkade 143, ligt direct naast Amsterdam Centraal Station en heeft prachtig uitzicht over het IJ.

Het object bevindt zich op loopafstand van het levendige Oosterdokseiland. ODE is een levendige buurt in het hart van Amsterdam en biedt een unieke mix van werken en wonen. In de nabije omgeving zijn diverse hotels, restaurants en koffietentjes gelegen, zoals het DoubleTree by Hilton, Loetje en Eastwood Coffee.

De kantoorruimte is verdeeld over de 3e en 4e verdieping en is op de 3e verdieping intern verbonden met het naastgelegen pand. De ruimte wordt turn-key opgeleverd, o.a. voorzien van een pantry op de 3e verdieping, een grote open keuken op de 4e verdieping, ledverlichting, 3 vergaderruimtes en een lift. Alle roerende zaken kunnen worden overgenomen door de nieuwe huurder. Hieronder vallen o.a. bureaustoelen, bureaus, schermen, twee phonebooths en meerdere banken.

Het kantoor is te betreden via de gezamenlijke entree in het witte pand. Voor de deur van het kantoor is altijd ruime parkeergelegenheid aan de openbare weg en parkeergarage Oosterdok Amsterdam is op loopafstand gelegen.

Vloeroppervlakte
Een totaal van 189,85 m² v.v.o. turn-key kantoorruimte is beschikbaar, als volgt verdeeld:
4e verdieping – 180,22 m² v.v.o.
Zolderverdiepig- 9,63 m² v.v.o.

Aanvaarding
Per direct.

Termijn
In overleg.

Huurprijs
€ 345,- per m² v.v.o. per jaar, excl. BTW.

Servicekosten
€ 32,50 per m² v.v.o. per jaar, excl. BTW.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
Het object ligt op enkele minuten loopafstand van het Centraal Station. Vanaf hier vertrekken diverse tram, trein, metro en buslijnen. Met de Noord/Zuidlijn is de Zuidas binnen 16 minuten te bereiken. Met de intercity direct bent u binnen 41 minuten op Rotterdam Centraal en binnen 26 minuten op Utrecht Centraal.

Per auto
Via de Piet Heintunnel en de IJ tunnel is De Ruijterkade per auto goed bereikbaar. Zowel de binnenstad als de ringweg A10 liggen op 5 minuten afstand. Via de A10 is de Zuidas binnen 20 minuten te bereiken.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 345 Per m2 per jaar

Servicekosten € 32,5 Per m2 per jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 190 m2 (in units vanaf 10 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 2 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!