Hobbemastraat 14 | Amsterdam

  • Oppervlakte

    370 m2

  • Te huur vanaf

    90 m2

Omschrijving
Hobbemastraat 14 is een zeer hoogwaardige kantoorvilla gelegen in het Museumkwartier in Amsterdam-Zuid. De karakteristieke kantoorvilla is gelegen op een uitzonderlijk mooie locatie recht tegenover het Rijksmuseum. In de nabije omgeving zijn meerdere restaurants, hotels en winkels gelegen, zoals George WPA, Het Conservatorium Hotel en de winkels op de PC Hooftstraat.

De kantoorruimte is verdeeld over vier verdiepingen en wordt turn-key opgeleverd, o.a. voorzien van databekabeling, airco units en verlichtingsarmaturen. Er is ruimte voor 4 tot 6 auto’s op het naastgelegen eigen parkeerterrein. Tevens zijn er meerdere parkeergelegenheden in de directe omgeving op de openbare weg en in parkeergarages.

Het gebouw is zowel per auto als per openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Haltes voor tramlijn 2, 3, 5, 12 en 16 bevinden zich op loopafstand. Via buslijn 397, welke vertrekt vanaf halte Museumplein staat u in rechtstreekse verbinding met Schiphol. Op 10 minuten loopafstand is de Noord/Zuidlijn halte Vijzelgracht gelegen en per auto bent u binnen vijf minuten via de Amstelveenseweg op de A10.

Vloeroppervlakte
Er is totaal 370 m² B.V.O. beschikbaar, verdeeld als volgt:
Begane grond 90 m²
Souterrain 100 m²
1e verdieping 90 m²
2e verdieping 90 m²

Huurprijs
Op aanvraag.

Parkeerplaatsen
Het gebouw is voorzien van een aangrenzend parkeerterrein met ruimte voor 4 auto’s.

Aanvaarding
Nader overeen te komen.

Huurperiode
Nader overeen te komen.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Opleveringsniveau
Het gebouw zal in huidige turn-key staat worden opgeleverd, voorzien van een hoogwaardig inbouwpakket onder andere voorzien van airco units, databekabeling en verlichtingsarmaturen.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
Haltes voor tramlijn 2, 3, 5, 12 en 16 bevinden zich op loopafstand. Via buslijn 397, welke vertrekt vanaf halte Museumplein staat u in rechtstreekse verbinding met Schiphol. Op 10 minuten loopafstand is de Noord/Zuidlijn halte Vijzelgracht gelegen.

Per auto
De kantoorvilla is met eigen vervoer uitstekend te bereiken vanaf de snelweg A10, via afslag S108 via de Amstelveenseweg.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Prijs Prijs op aanvraag

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 370 m2 (in units vanaf 90 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 4 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!