Joan Muyskenweg 28 | Amsterdam-duivendrecht

  • Oppervlakte

    16.671 m2

  • Te huur vanaf

    2.508 m2

  • Huurprijs

    € 260 Per m2 per jaar

The Joan is een typisch geval van een grote mond en warm hart. Achter een strakke glazen gevel met stevige stalen kruisen bevindt zich een creatieve omgeving waar het erg prettig vertoeven is.

Eenmaal binnen merk je meteen dat duurzaamheid en welzijn sprekend zijn voor The Joan. De aanwezigheid van levende verticale vegetatie op verschillende plaatsen geeft je het gevoel alsof je in de buitenlucht bent. De ‘groene longen’ vernieuwen ook 24/7 de binnenlucht, dus hier adem je altijd frisse en gezonde lucht in. Geweldig voor welzijn en comfort.

Duizenden vierkante meters waar mensen kunnen werken, ontspannen en volop kunnen verbinden. Verschillende verdiepingen zijn uitgerust met balkons over de lengte of de breedte van de gevel. Deze balkons zijn een verlengstuk van de kantoorruimte en zijn ideaal om even een luchtje te scheppen voor werknemers, maar ook om bezoekers te ontvangen in een ontspannen en relaxte omgeving. Op de begane grond zoekt The Joan verbinding met haar directe omgeving. Hier maakt ze ruimte voor een publiek toegankelijk restaurant, koffiebar en leent de begane grond zich goed om showrooms en studio’s te creëren. En in de aangrenzende ‘groene’ parkeergarage met begroeide gevel is ruimte voor 246 auto’s, inclusief laadpalen voor elektrische auto’s, fietsen en scooters.

Locatie
Gelegen bij het verkeersknooppunt van de A2 en A10, bevindt The Joan zich op één van de meest zichtbare plaatsen in Amsterdam. Hier rijden dagelijks ongeveer 190.000 auto’s langs en dat maakt The Joan een echte blikvanger langs de snelweg.
Het gebouw is gelegen in het bedrijvenpark Amstel Business Park. Dit gebied is momenteel volop in ontwikkeling en wordt getransformeerd naar een gemengd en levendig gebied, waar werk in al zijn diversiteit, faciliteiten en bijzondere vormen van wonen samenkomen. Een hotspot voor werving waar andere bedrijven graag bij willen horen. Samen met de buren G-Star RAW en DPG Media gaat het Amstel Business Park samen met The Joan een nieuw tijdperk in.

Bereikbaarheid
The Joan is goed bereikbaar met de auto via de A10 snelweg (afslag S11, Amsterdam-Overamstel), maar ook met het openbaar vervoer en de fiets. Metrostation Van Der Madeweg en Overamstel (op 5 minuten loopafstand) liggen vlakbij en bieden een goede verbinding naar naar Duivendrecht en Zuid (NS-stations). Vanaf hier zijn er directe verbindingen mogelijk naar zoals Amsterdam Centraal, Amsterdam Amstel, Amsterdam Schiphol, Utrecht en Den Haag.

Openbaar vervoer: Stations Amstel – 7 minuten Museumplein – 20 minuten Leidseplein – 20 minuten Centraal station – 23 minuten

Auto: Amsterdam stadscentrum – 10 minuten Schiphol Airport – 14 minuten Utrecht – 40 minuten Den Haag – 49 minuten

Fiets: Stations Amstel – 7 minuten Museumplein – 20 minuten Leidseplein – 20 minuten Centraal station – 23 minuten

Beschikbaarheid
Begane grond 322 m² v.v.o.
1e verdieping 2.771 m² v.v.o. (inclusief privé-terras)
2e verdieping 2.774 m² v.v.o.
4e verdieping 2.765 m² v.v.o. (inclusief privé-terras)
5e verdieping 2.766 m² v.v.o.
6e verdieping 2.508 m² v.v.o. (inclusief privé-terras)
7e verdieping 2.765 m² v.v.o. (inclusief privé-terras)
Totaal 16.671 m² v.v.o.

Deelverhuur vanaf 1.000 m2 v.v.o. is mogelijk.

Huurprijs
Kantoorruimte
Vanaf € 260,- per m² v.v.o. per jaar excl. BTW.

Parkeerplaatsen
€ 2.500,- per parkeerplaats per jaar excl. BTW.

Servicekosten
€57,- per m² v.v.o. per jaar excl. BTW.

Parkeren
De parkeernorm is 1:100. De parkeergarage bevindt zich tegenover het gebouw.

Faciliteiten
Tijdens kantooruren is er altijd een gastvrouw beschikbaar om de bezoekers welkom te heten. De gastvrouw is ook een barista en serveert verse koffie. Hiernaast zijn op de begane grond zijn de volgende faciliteiten aanwezig:
• Receptie
• Koffiebar / barista
• Restaurant BREAM voor ontbijt, lunch of avondeten
• Terras

Duurzaamheid
Werk je bewust aan duurzaamheid binnen jouw organisatie? Dan hoort daar ook een duurzaam kantoor bij. Duurzaamheid staat centraal binnen The Joan. Zo beschikt het gebouw over:
– eigen WKO systeem;
– 804 zonnepanelen op het dak;
– Energielabel A++++;
– BREEAM Excellent;
– WELL Platinum.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 260 Per m2 per jaar

Servicekosten € 55 Per m2 per jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 16.671 m2 (in units vanaf 2508 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 6 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!