Singaporestraat 66 | Lijnden

  • Oppervlakte

    1.059 m2

  • Te huur vanaf

    149 m2

  • Huurprijs

    € 175 Per m2 per jaar

– Uitstekende parkeernorm, inclusief laadpalen (40 laadpunten, 22 kWh)
– Zeer duurzaam vernieuwd, met lage energielasten
– Vrij indeelbaar, met open en moderne afwerking

Huren in één van de meest energiezuinige gebouwen van Lijnden? Met de realisatie van aardwarmte-/koude, een warmtepomp, zonnepanelen en laadpalen is het gebouw voorzien van een energielabel A++++ en daarmee helemaal klaar voor de toekomst. Het duurzame karakter van het gebouw ziet u ook terug in de lage energiekosten. Een steeds belangrijker thema aangezien de energiekosten in hoog tempo stijgen. De aanleg van het gesloten bron-/warmtepompsysteem en de aanleg van de laadvoorzieningen voor elektrische voertuigen zijn tot stand gekomen met bijdragen van de Provincie Noord-Holland.

Het gebouw is de afgelopen periode vrijwel volledig onder handen genomen. De entree en de ruimtes op de begane grond en eerste verdieping zijn met gebruik van zeer hoogwaardige materialen volledig gerenoveerd. In de algemene ruimte is een centrale open trap gerealiseerd wat zorgt voor een directe en transparante verbinding naar de eerste verdieping. Daarnaast is er een in het oog springende wenteltrap gerealiseerd die ontsloten wordt via de bovengelegen verdiepingen. De aankleding van de algemene ruimte is volledig aangepakt en de ruimtes zijn onder meer voorzien van:
– akoestische spuitplafonds;
– strak vormgegeven LED armaturen;
– egale en gesausde wanden;
– geëgaliseerde vloeren;
– gerenoveerde toiletgroepen;
– nieuwe pantry’s;
– nieuwe klimaatinstallatie;
– fraaie glaswanden vanaf de algemene ruimte.

LIGGING
Het gebouw is gelegen op bedrijvenpark Lijnden, direct gelegen aan “Het Lint”: een nieuwe wandel- en fietsroute op de plek van de oude A9. Het ongeveer vier kilometer lange Lint loopt van west naar oost door heel Badhoevedorp.

Het bedrijvenpark kenmerkt zich door de hoogwaardige kwaliteit van bedrijfsgebouwen en de (inter)nationale bedrijven die daar zijn gevestigd. Het terrein is zeer representatief waardoor onder meer diverse kledingbedrijven (groothandel) zich hier hebben gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijvengebied ligt direct aan de Rijkswegen A9 en A5. Het gebied is zeer centraal gelegen en goed bereikbaar via de A9 en A5. Schiphol ligt op slechts 10 minuten afstand. De binnenstad van Amsterdam en de Haven van Amsterdam zijn binnen 15 minuten bereikbaar. Het gebied is daarom een uitstekende locatie voor bedrijven die stedelijkheid, kwaliteit en bereikbaarheid zoeken, in combinatie met directe beschikbaarheid.

Op loopafstand is een bushalte (lijn 194) gesitueerd vanaf waar Schiphol Centrum binnen 15 á 20 minuten is te bereiken. Vanaf Schiphol Centrum is iedere locatie in de regio uitstekend bereikbaar. Ook internationale (hoge snelheids)treinen stoppen op en vertrekken van NS Station Schiphol. Op ca. 10 minuten loopafstand is tramlijn 1 gelegen (halte Amsterdam, Matterhorn).

BESCHIKBAARHEID
In totaal circa 1.059 m² v.v.o. (inclusief aandeel algemene ruimte), als volgt verdeeld:

– circa 758 m² v.v.o. (loft)

Neem gerust contact met ons op om de exacte beschikbaarheid en mogelijkheden te bespreken.

HUURPRIJS
Vanaf € 175,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Uitgangspunt € 48,- per m² per jaar als voorschotbedrag op basis van jaarlijkse nacalculatie (prijspeil 1 april 2023, inclusief aangepaste energiekosten), te vermeerderen met BTW, onder meer ten behoeve van elektra, water stookkosten en onderhoud van installaties. Een specificatie is op te vragen via ons kantoor.

PARKEREN
Het bedrijvenpark is ruim opgezet en het gebouw kent een zeer gunstige parkeernorm van 1:35. De huurprijs bedraagt € 750,- per plaats per jaar (reguliere parkeerplaats) en een toeslag van € 450,- per plaats per jaar voor plaatsen met een laadpunt. Er zijn reeds 40 laadpunten voor verhuur beschikbaar (22 kWh per laadpunt). In overleg kan de capaciteit voor laadpunten worden uitgebreid.

HUUROVEREENKOMST
Er zal gebruik gemaakt worden van een huurovereenkomst van verhuurder, op basis van de modelhuurovereenkomst zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

HUURTERMIJN
In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

AANVAARDING
Per direct beschikbaar.

BIJZONDERHEDEN
De ruimtes worden aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 175 Per m2 per jaar

Servicekosten € 48 Per m2 per jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 1.059 m2 (in units vanaf 149 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 4 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!