Johan Cruijff Boulevard 83 | Amsterdam

  • Oppervlakte

    676 m2

  • Te huur vanaf

    676 m2

  • Huurprijs

    € 200 Per m2 per jaar

Het kantoorgebouw ‘Rainbow Offices’ aan de Johan Cruijff Boulevard 83-95 is gelegen in het centrum van Amsterdam Zuidoost. Het kantoorgebouw ligt aan een grote en overzichtelijke voetgangerspromenade welke direct is aangesloten aan metro- en treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA. Het gebied wordt gekenmerkt door het veelzijdige aanbod van kantoren, winkels en uitgaansgelegenheden. Zo vind je in de directe omgeving de Amsterdam ArenA – Johan Cruijf ArenA, Ziggo Dome, Villa ArenA winkelboulevard, Pathé bioscoop, AFAS Live alsmede het winkelcentrum De Amsterdamse Poort. In de directe omgeving bevinden zich ook de hoofdkantoren en vestigingen van ABN AMRO, Deutsche Bank, ING, Regus, Cisco Systems, Citibank, Graydon, De Bijenkorf, Amex, Adidas en Telfort.

Daarnaast staan er nieuwe ontwikkelingen op de planning. Op het ArenA Park, het grasveld nabij de Amsterdam ArenA, AFAS Live en Ziggo Dome komt het Urban Interactive District. Het omvat de ontwikkeling van een district bestaande uit onder andere een theater, een poppodium, kantoren, horeca, een hotel en ca. 650 woningen. Het zal een positieve bijdrage leveren aan een nieuw stedelijk gebied dat zal uitgroeien tot een nieuw stadscentrum.

Ook wordt Amstel III ontwikkelt tussen de Amsterdam ArenA en het Amsterdam UMC, onderdeel van een grootstedelijk gebiedsontwikkelingsproject in Zuidoost. Het is samen met de ArenAPoort het derde werkgebied van Amsterdam waar dagelijks maar liefst 26.000 mensen komen werken. Amstel III transformeert de komende jaren van een gebied waar alleen wordt gewerkt in een levendige stadswijk waarin zowel gewoond, gewerkt als gerecreëerd wordt.

Beschikbaar vloeroppervlakte
Voor de verhuur is in totaal ca. 676 m² VVO kantoorruimte beschikbaar, waarvan:

472 m² kantoorruimte gelegen op de 4e verdieping
204 m² kantoorruimte gelegen op de 5e verdieping.

Bereikbaarheid
Per auto
De locatie is uitstekend bereikbaar, vanaf de autosnelweg A2, A9 en de Ringweg A10. Vanaf de A10 naar de A2 kan afrit 1 – Duivendrecht / Oudekerk a.d. Amstel worden genomen.

Per openbaar vervoer
Het gecombineerde metro- en NS station Amsterdam Bijlmer ArenA ligt op minder dan 2 minuten afstand. Dit Intercity station voorziet in een rechtstreekse verbinding met Amsterdam Centrum, Schiphol, Utrecht en Rotterdam.

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 200,00 per m² per jaar.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 45,00 per m² per jaar.

Bovengenoemde prijzen zijn bij vooruitbetaling per kwartaal verschuldigd.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Huurtermijn
5 jaar.

Beschikbaarheid
Per direct.

Energielabel
A

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2015.

Per auto
De locatie is uitstekend bereikbaar, vanaf de autosnelweg A2, A9 en de Ringweg A10. Vanaf de A10 naar de A2 kan afrit 1 – Duivendrecht / Oudekerk a.d. Amstel worden genomen.

Per openbaar vervoer
Het gecombineerde metro- en NS station Amsterdam Bijlmer ArenA ligt op minder dan 2 minuten afstand. Dit Intercity station voorziet in een rechtstreekse verbinding met Amsterdam Centrum, Schiphol, Utrecht en Rotterdam.

De garage onder de Amsterdam ArenA – Johan Cruijff ArenA (Transferium Amsterdam – P1) biedt een ruime mogelijkheid aan parkeerplekken aan van 07:00 tot 19:00 uur. De parkeergarage ligt direct aan de A2. Het adres is Burgemeester Stramanweg 130, 1101 EP Amsterdam-Zuidoost. Bij de Gemeente Amsterdam kunnen er via een online formulier parkeerabonnementen worden afgesloten voor de gemeentelijke garages, waaronder de P1 garage – Johan Cruijff Arena. Er zijn parkeerabonnementen te koop voor parkeren tijdens kantoor- en daluren en voor full time parkeren.

Naast de parkeermogelijkheden onder de Amsterdam Arena is de parkeergarage van de bioscoop Pathé Arena ook een goed bereikbare mogelijkheid (P6 -Uitgaansdriehoek).

Het object zal turn-key worden opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:
• vier gezamenlijke liften;
• mechanische ventilatie met topkoeling;
• databekabeling;
• Tapijt en PVC vloeren;
• Verkamerd d.m.v. tussenwanden;
• Volledig uitgeruste pantry;
• ruime sanitaire voorzieningen per verdieping;
• systeemplafond met automatische LED-verlichting;
• te openen ramen.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 200 Per m2 per jaar

Servicekosten € 45 Per m2 per jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 676 m2 (in units vanaf 676 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 2 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!