Landgoed Larenberg volledig verhuurd

Wij hebben verhuurder geadviseerd bij de langjarige verhuur van ca. 1.100 m² kantoorruimte op Landgoed Larenberg in Laren.

In 1833 kocht jonkheer mr. Cornelis Backer meerdere percelen van de Laarder- eng om deze tot één geheel te maken. Op het hoogste punt bouwde hij een landhuis, Larenberg. Huis, tuin, park en bijgebouwen werden ontworpen als een harmonieus geheel. Zo ontstond een nauwkeurig uitgedachte eenheid van uitzichten, vergezichten, kronkelende paden en gebouwen die perfect in het landschap pasten.

De nieuwe huurder huurt zowel het Landhuis van ca. 650 m², het Koetshuis van ca. 450 m² en de bijbehorende 5,3 hectare buitenruimte. Wij willen alle betrokken partijen bedanken voor de prettige samenwerking en wensen de huurder veel plezier met hun nieuwe kantoorruimte.

Voor meer informatie:
Max Haanraadts
📞 06 55 99 10 14
Frank De Graaf
📞06-83521794

Highlights van DRS

Recente nieuwsberichten

Laatste meters in dHub verhuurd

Per 1 Juli huurt het bedrijf Europastry Ca. 1.560 M² en 17 parkeerplaatsen in het gebouw dHub aan de Capellalaan 65 in Hoofddorp.

verder lezen

Het kantoorgebouw NieuwAmsterdam volledig verhuurd

De laatste meters van de totale verhuurbare oppervlakte van 40.000 m² is verhuurd aan het bedrijf Travix. Travix, een online travel agent die onder andere online vliegtickets verkoopt huurt ca. 1.600 m² op de 5de verdieping van NieuwAmsterdam.

verder lezen