Wij weten wat er speelt achter de gevel.

Wereldspeler in Amsterdam

DRS, in 30 jaar uitgegroeid van dé vastgoedmakelaar van Groot Amsterdam tot een wereldspeler in Nederland en ver daarbuiten.

Een scherp oog voor uw kansen

DRS heeft een goede neus voor kansen en een scherp oog voor de beste deal. Wij maken ons sterk voor uw belangen. Creatief, alert en betrokken.

Dé allround specialist in vastgoed

Voor álle zaken in en rond vastgoed, bent u van harte welkom bij DRS. Of u nou een wereldspeler bent of op zoek naar uw allereerste kantoor.

In de 33 jaar dat DRS bestaat is ál het bedrijfs onroerend goed van Amsterdam al eens door onze handen gegaan.

Hierdoor kennen we niet alleen alle achtergronden en verhalen achter ieder pand, maar ook de mensen achter de schermen. De kopers en verkopers, de huurders en de beleggers. Door onze contacten scherp te houden, kunnen we perfect anticiperen op ontwikkelingen, die nog even onzichtbaar blijven voor anderen.

Of u nou een starter bent, op zoek naar uw eerste kantoor of de vastgoedspecialist van een multinational met plannen voor een nieuwe hoofdkantoor, voor huren, kopen, verhuren, verkopen en beleggen bent bij DRS aan het goede adres.

DRS heeft zijn wortels diep in Amsterdam, maar onze werkzaamheden breiden zich steeds verder uit over de wereld. We zijn partner van het prijswinnende Gerald Eve en doen goede zaken in vele steden in binnen- en buitenland.

We zijn founding partner in het succesvolle Deskfinder en hebben een gespecialiseerd internationaal team gericht op vastgoedbeleggingen in Nederland en Duitsland, dat zeer succesvol is in aankoop- en verkooptransacties.

DRS adviseert en begeleidt bedrijven en instanties van over de hele wereld. Indrukwekkende hoofdrolspelers die extreem hoge eisen stellen aan hun vastgoed. Alleen al het afgelopen jaar adviseerde DRS prachtbedrijven zoals Catawiki, Take Away, Heineken, Talpa, T-Mobile, maar ook Vondelgym, Mr. Green en Esprit Scholen. Van groeiend tot mega groot.

Diensten van DRS

In uw nieuwe kantoor wilt u optimaal kunnen samenwerken in een natuurlijke en gezonde omgeving. Dat vereist maatwerk, creativiteit en ongeëvenaarde kennis van de markt. Laat dat nou precies zijn wat DRS u zonder gelijken kan bieden. Wij zijn vandaag al klaar voor uw kantoor van morgen.

diensten van DRS

Nieuws van DRS

DRS adviseert en begeleidt bedrijven en instanties van over de hele wereld. Indrukwekkende hoofdrolspelers die extreem hoge eisen stellen aan hun vastgoed. Alleen al het afgelopen jaar adviseerde DRS prachtbedrijven zoals Catawiki, Take Away, Heineken, Talpa en T-Mobile: van groeiend tot mega groot.

lees hier meer

DRS makelaars

Gevoel voor vastgoed

Bridget Houtenbos
Team assistant
Bridget studeert momenteel aan de Hogere Hotelschool the Hague en werkt part-time tijdens haar studie bij DRS. Binnen DRS is zij samen met het secretariaat verantwoordelijk voor het ondersteunen van het makelaarsteam. Bridget is een ster in organiseren en regelen en ze zorgt dat alles intern soepel verloopt.
Yanti Rabelink
Vastgoed adviseur
Sinds september 2023 is Yanti werkzaam bij DRS Makelaars als Senior Vastgoedadviseur Investments & Leasing. In deze rol is zij actief in zowel aan- en verhuur activiteiten als aan- en verkoop van commercieel vastgoed. Hiervoor heeft Yanti gewerkt bij G&S Vastgoed waar ze onderdeel was van het commerciële team. Hier hield ze zich bezig met zowel acquisities als verhuur en verkoop van bestaande ontwikkelingen. Daarvoor heeft ze gewerkt bij JLL waar ze in zowel verhuur als verkoop transacties succesvol heeft begeleid. Yanti heeft een master in International Business gehaald aan de Universiteit van Amsterdam.
Daniël Müller
Vastgoed adviseur
Ik ben afgestudeerd aan Hotelschool The Hague met een Bachelor in Business Administration en heb mijn kennis verder verdiept door een Master in Financial Management te behalen aan Nyenrode Business Universiteit. Mijn professionele carrière begon met twee jaar waardevolle ervaring in Retail Vastgoed bij City Real Estate, waar ik mijn passie voor de vastgoedsector ontwikkelde. Vervolgens heb ik mijn vaardigheden verfijnd tijdens mijn betrokkenheid bij M&A-activiteiten bij Marktlink Fusies en Overnames. Ik ben gepassioneerd over het leveren van waarde en het bereiken van resultaten voor en in mijn werk en blijf streven naar voortdurende groei en ontwikkeling.
bekijk het hele team