Wij weten wat er speelt achter de gevel.

Wereldspeler in Amsterdam

DRS, in 30 jaar uitgegroeid van dé vastgoedmakelaar van Groot Amsterdam tot een wereldspeler in Nederland en ver daarbuiten.

Een scherp oog voor uw kansen

DRS heeft een goede neus voor kansen en een scherp oog voor de beste deal. Wij maken ons sterk voor uw belangen. Creatief, alert en betrokken.

Dé allround specialist in vastgoed

Voor álle zaken in en rond vastgoed, bent u van harte welkom bij DRS. Of u nou een wereldspeler bent of op zoek naar uw allereerste kantoor.

In de 33 jaar dat DRS bestaat is ál het bedrijfs onroerend goed van Amsterdam al eens door onze handen gegaan.

Hierdoor kennen we niet alleen alle achtergronden en verhalen achter ieder pand, maar ook de mensen achter de schermen. De kopers en verkopers, de huurders en de beleggers. Door onze contacten scherp te houden, kunnen we perfect anticiperen op ontwikkelingen, die nog even onzichtbaar blijven voor anderen.

Of u nou een starter bent, op zoek naar uw eerste kantoor of de vastgoedspecialist van een multinational met plannen voor een nieuwe hoofdkantoor, voor huren, kopen, verhuren, verkopen en beleggen bent bij DRS aan het goede adres.

DRS heeft zijn wortels diep in Amsterdam, maar onze werkzaamheden breiden zich steeds verder uit over de wereld. We zijn partner van het prijswinnende Gerald Eve en doen goede zaken in vele steden in binnen- en buitenland.

We zijn founding partner in het succesvolle Deskfinder en hebben een gespecialiseerd internationaal team gericht op vastgoedbeleggingen in Nederland en Duitsland, dat zeer succesvol is in aankoop- en verkooptransacties.

DRS adviseert en begeleidt bedrijven en instanties van over de hele wereld. Indrukwekkende hoofdrolspelers die extreem hoge eisen stellen aan hun vastgoed. Alleen al het afgelopen jaar adviseerde DRS prachtbedrijven zoals Catawiki, Take Away, Heineken, Talpa, T-Mobile, maar ook Vondelgym, Mr. Green en Esprit Scholen. Van groeiend tot mega groot.

Diensten van DRS

In uw nieuwe kantoor wilt u optimaal kunnen samenwerken in een natuurlijke en gezonde omgeving. Dat vereist maatwerk, creativiteit en ongeëvenaarde kennis van de markt. Laat dat nou precies zijn wat DRS u zonder gelijken kan bieden. Wij zijn vandaag al klaar voor uw kantoor van morgen.

diensten van DRS

Nieuws van DRS

DRS adviseert en begeleidt bedrijven en instanties van over de hele wereld. Indrukwekkende hoofdrolspelers die extreem hoge eisen stellen aan hun vastgoed. Alleen al het afgelopen jaar adviseerde DRS prachtbedrijven zoals Catawiki, Take Away, Heineken, Talpa en T-Mobile: van groeiend tot mega groot.

lees hier meer

DRS makelaars

Gevoel voor vastgoed

Thomas van der Heijden
CEO
Thomas heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vastgoed. Na zijn studie rechten en een carrière als kantoordirecteur bij DTZ Zadelhoff, begon hij 2001 bij DRS, waar hij sinds 2011 CEO is. Thomas heeft van DRS een geolied team gemaakt, dat zowel nationaal als internationaal op topniveau presteert. Thomas is gespecialiseerd in het tijdig inspelen op marktontwikkelingen en het grijpen van de kansen die hierdoor worden gecreëerd.

Thomas van der Heijden

thomas@drs.eu
06 - 53 99 99 65

Daniël Müller
Vastgoed adviseur
Ik ben afgestudeerd aan Hotelschool The Hague met een Bachelor in Business Administration en heb mijn kennis verder verdiept door een Master in Financial Management te behalen aan Nyenrode Business Universiteit. Mijn professionele carrière begon met twee jaar waardevolle ervaring in Retail Vastgoed bij City Real Estate, waar ik mijn passie voor de vastgoedsector ontwikkelde. Vervolgens heb ik mijn vaardigheden verfijnd tijdens mijn betrokkenheid bij M&A-activiteiten bij Marktlink Fusies en Overnames. Ik ben gepassioneerd over het leveren van waarde en het bereiken van resultaten voor en in mijn werk en blijf streven naar voortdurende groei en ontwikkeling.
Stefan Olsson
Vastgoed adviseur
Stefan is al meer dan 25 jaar werkzaam in de commerciële vastgoedsector. In deze periode heeft hij zich gespecialiseerd in Office Agency, Asset Management, Investment Management, Investment Advisory en Project Management. Cross border Advisory is zijn belangrijkste competentie en passie. In de toekomst zullen globalisering en digitalisering de belangrijkste drijfveren zijn van verandering, terwijl het kantoor op zich een echt lokaal product blijft. Stefan kijkt er naar uit om in te spelen op deze revolutionaire ontwikkelingen.
bekijk het hele team