Wij weten wat er speelt achter de gevel.

Wereldspeler in Amsterdam

DRS, in 30 jaar uitgegroeid van dé vastgoedmakelaar van Groot Amsterdam tot een wereldspeler in Nederland en ver daarbuiten.

Een scherp oog voor uw kansen

DRS heeft een goede neus voor kansen en een scherp oog voor de beste deal. Wij maken ons sterk voor uw belangen. Creatief, alert en betrokken.

Dé allround specialist in vastgoed

Voor álle zaken in en rond vastgoed, bent u van harte welkom bij DRS. Of u nou een wereldspeler bent of op zoek naar uw allereerste kantoor.

In de 33 jaar dat DRS bestaat is ál het bedrijfs onroerend goed van Amsterdam al eens door onze handen gegaan.

Hierdoor kennen we niet alleen alle achtergronden en verhalen achter ieder pand, maar ook de mensen achter de schermen. De kopers en verkopers, de huurders en de beleggers. Door onze contacten scherp te houden, kunnen we perfect anticiperen op ontwikkelingen, die nog even onzichtbaar blijven voor anderen.

Of u nou een starter bent, op zoek naar uw eerste kantoor of de vastgoedspecialist van een multinational met plannen voor een nieuwe hoofdkantoor, voor huren, kopen, verhuren, verkopen en beleggen bent bij DRS aan het goede adres.

DRS heeft zijn wortels diep in Amsterdam, maar onze werkzaamheden breiden zich steeds verder uit over de wereld. We zijn partner van het prijswinnende Gerald Eve en doen goede zaken in vele steden in binnen- en buitenland.

We zijn founding partner in het succesvolle Deskfinder en hebben een gespecialiseerd internationaal team gericht op vastgoedbeleggingen in Nederland en Duitsland, dat zeer succesvol is in aankoop- en verkooptransacties.

DRS adviseert en begeleidt bedrijven en instanties van over de hele wereld. Indrukwekkende hoofdrolspelers die extreem hoge eisen stellen aan hun vastgoed. Alleen al het afgelopen jaar adviseerde DRS prachtbedrijven zoals Catawiki, Take Away, Heineken, Talpa, T-Mobile, maar ook Vondelgym, Mr. Green en Esprit Scholen. Van groeiend tot mega groot.

Diensten van DRS

In uw nieuwe kantoor wilt u optimaal kunnen samenwerken in een natuurlijke en gezonde omgeving. Dat vereist maatwerk, creativiteit en ongeëvenaarde kennis van de markt. Laat dat nou precies zijn wat DRS u zonder gelijken kan bieden. Wij zijn vandaag al klaar voor uw kantoor van morgen.

diensten van DRS

Nieuws van DRS

DRS adviseert en begeleidt bedrijven en instanties van over de hele wereld. Indrukwekkende hoofdrolspelers die extreem hoge eisen stellen aan hun vastgoed. Alleen al het afgelopen jaar adviseerde DRS prachtbedrijven zoals Catawiki, Take Away, Heineken, Talpa en T-Mobile: van groeiend tot mega groot.

lees hier meer

DRS makelaars

Gevoel voor vastgoed

Bas van der Heijden
Vastgoed adviseur
Bas studeerde aan de Hogere Hotelschool in Amsterdam. Hij weet dus als geen ander hoe hospitality in elke bedrijfstak terugkomt en hoe je met de juiste service hét verschil kunt maken. Na zijn studie begon hij in de reclamebranche bij het toonaangevende TBWA\Neboko, waar hij projecten voor Albert Heijn begeleidde. Sinds oktober 2021 is Bas één van de nieuwe gezichten van het DRS team. Bas is gespecialiseerd in de aan- en verhuur van kantoorruimte.
Eva van Keller
Vastgoed adviseur
Eva heeft in 2016 haar studie Commerciële Economie afgerond aan de Hogeschool in Amsterdam, waarna zij haar Master of Business Administration heeft behaald in Barcelona. Na terugkomst in Nederland heeft Eva een jaar bij de KLM gevlogen als stewardess en de wereld gezien. In 2021 heeft ze bij SVM NIVO haar basistheorie Vastgoed behaald en ze is nu bezig met haar specialisatie Bedrijfsmatig Vastgoed. Sinds oktober 2021 is Eva werkzaam bij DRS waar ze zich toelegt op ver- en aanhuur van kantoorruimte.
Joost van Vonderen
Deskfinder
Na zijn studie op de Hogeschool van Amsterdam is Joost in 2016 zijn carrière gestart bij kantoorruimte specialist WehaveAnyspace. Hier heeft hij verschillende functies bekleed en zich breed georiënteerd. In september 2021 is Joost gestart bij DRS waar hij medeverantwoordelijk is voor het succesvolle online kantorenplatform Deskfinder.

Joost van Vonderen

joost@drs.eu
06 - 53 99 99 42

bekijk het hele team