Wij weten wat er speelt achter de gevel.

Wereldspeler in Amsterdam

DRS, in 30 jaar uitgegroeid van dé vastgoedmakelaar van Groot Amsterdam tot een wereldspeler in Nederland en ver daarbuiten.

Een scherp oog voor uw kansen

DRS heeft een goede neus voor kansen en een scherp oog voor de beste deal. Wij maken ons sterk voor uw belangen. Creatief, alert en betrokken.

Dé allround specialist in vastgoed

Voor álle zaken in en rond vastgoed, bent u van harte welkom bij DRS. Of u nou een wereldspeler bent of op zoek naar uw allereerste kantoor.

In de 33 jaar dat DRS bestaat is ál het bedrijfs onroerend goed van Amsterdam al eens door onze handen gegaan.

Hierdoor kennen we niet alleen alle achtergronden en verhalen achter ieder pand, maar ook de mensen achter de schermen. De kopers en verkopers, de huurders en de beleggers. Door onze contacten scherp te houden, kunnen we perfect anticiperen op ontwikkelingen, die nog even onzichtbaar blijven voor anderen.

Of u nou een starter bent, op zoek naar uw eerste kantoor of de vastgoedspecialist van een multinational met plannen voor een nieuwe hoofdkantoor, voor huren, kopen, verhuren, verkopen en beleggen bent bij DRS aan het goede adres.

DRS heeft zijn wortels diep in Amsterdam, maar onze werkzaamheden breiden zich steeds verder uit over de wereld. We zijn partner van het prijswinnende Gerald Eve en doen goede zaken in vele steden in binnen- en buitenland.

We zijn founding partner in het succesvolle Deskfinder en hebben een gespecialiseerd internationaal team gericht op vastgoedbeleggingen in Nederland en Duitsland, dat zeer succesvol is in aankoop- en verkooptransacties.

DRS adviseert en begeleidt bedrijven en instanties van over de hele wereld. Indrukwekkende hoofdrolspelers die extreem hoge eisen stellen aan hun vastgoed. Alleen al het afgelopen jaar adviseerde DRS prachtbedrijven zoals Catawiki, Take Away, Heineken, Talpa, T-Mobile, maar ook Vondelgym, Mr. Green en Esprit Scholen. Van groeiend tot mega groot.

Diensten van DRS

In uw nieuwe kantoor wilt u optimaal kunnen samenwerken in een natuurlijke en gezonde omgeving. Dat vereist maatwerk, creativiteit en ongeëvenaarde kennis van de markt. Laat dat nou precies zijn wat DRS u zonder gelijken kan bieden. Wij zijn vandaag al klaar voor uw kantoor van morgen.

diensten van DRS

Nieuws van DRS

DRS adviseert en begeleidt bedrijven en instanties van over de hele wereld. Indrukwekkende hoofdrolspelers die extreem hoge eisen stellen aan hun vastgoed. Alleen al het afgelopen jaar adviseerde DRS prachtbedrijven zoals Catawiki, Take Away, Heineken, Talpa en T-Mobile: van groeiend tot mega groot.

lees hier meer

DRS makelaars

Gevoel voor vastgoed

Eva van Keller
Vastgoed adviseur
Eva heeft in 2016 haar studie Commerciële Economie afgerond aan de Hogeschool in Amsterdam, waarna zij haar master of Business Administration heeft behaald in Barcelona. Bij terugkomst in Nederland heeft Eva een jaar bij de KLM gevlogen. In 2021 heeft Eva bij SVM NIVO haar basistheorie Vastgoed behaald en is nu bezig met haar specialisatie Bedrijfsmatig Vastgoed. Sinds oktober 2021 is Eva werkzaam bij DRS en houdt zich bezig met verhuur en aanhuur van kantoorruimte.
Maarten van Gurp
Vastgoed adviseur
Maarten heeft een studie Management, Economie en Recht in Groningen, met als specialisatie Makelaardij, gevolgd. Begonnen bij DTZ Zadelhoff in Zwolle was Maarten tevens medeoprichter en eigenaar van 10HOOG Bedrijfsmakelaars. Sinds 2015 is hij werkzaam bij DRS in de rol als Senior Adviseur met als specialisatie verhuur en aanhuur van kantoorruimte. Maarten heeft een zeer breed netwerk en vormt al jaren een van de vaste gezichten van DRS.
Romy van Houten
Team assistant
Romy heeft na haar studie Media, Informatie en Communicatie diverse functies gehad op het gebied van marketing en logistiek. Een periode waarin ze geleerd heeft om oplossingsgericht, klant- en servicegericht te werken. Binnen DRS is zij samen met het secretariaat verantwoordelijk voor het organiseren, regelen en ontzorgen en ondersteunt zij het makelaarsteam.