Wij weten wat er speelt achter de gevel.

Wereldspeler in Amsterdam

DRS, in 30 jaar uitgegroeid van dé vastgoedmakelaar van Groot Amsterdam tot een wereldspeler in Nederland en ver daarbuiten.

Een scherp oog voor uw kansen

DRS heeft een goede neus voor kansen en een scherp oog voor de beste deal. Wij maken ons sterk voor uw belangen. Creatief, alert en betrokken.

Dé allround specialist in vastgoed

Voor álle zaken in en rond vastgoed, bent u van harte welkom bij DRS. Of u nou een wereldspeler bent of op zoek naar uw allereerste kantoor.

In de 33 jaar dat DRS bestaat is ál het bedrijfs onroerend goed van Amsterdam al eens door onze handen gegaan.

Hierdoor kennen we niet alleen alle achtergronden en verhalen achter ieder pand, maar ook de mensen achter de schermen. De kopers en verkopers, de huurders en de beleggers. Door onze contacten scherp te houden, kunnen we perfect anticiperen op ontwikkelingen, die nog even onzichtbaar blijven voor anderen.

Of u nou een starter bent, op zoek naar uw eerste kantoor of de vastgoedspecialist van een multinational met plannen voor een nieuwe hoofdkantoor, voor huren, kopen, verhuren, verkopen en beleggen bent bij DRS aan het goede adres.

DRS heeft zijn wortels diep in Amsterdam, maar onze werkzaamheden breiden zich steeds verder uit over de wereld. We zijn partner van het prijswinnende Gerald Eve en doen goede zaken in vele steden in binnen- en buitenland.

We zijn founding partner in het succesvolle Deskfinder en hebben een gespecialiseerd internationaal team gericht op vastgoedbeleggingen in Nederland en Duitsland, dat zeer succesvol is in aankoop- en verkooptransacties.

DRS adviseert en begeleidt bedrijven en instanties van over de hele wereld. Indrukwekkende hoofdrolspelers die extreem hoge eisen stellen aan hun vastgoed. Alleen al het afgelopen jaar adviseerde DRS prachtbedrijven zoals Catawiki, Take Away, Heineken, Talpa, T-Mobile, maar ook Vondelgym, Mr. Green en Esprit Scholen. Van groeiend tot mega groot.

Diensten van DRS

In uw nieuwe kantoor wilt u optimaal kunnen samenwerken in een natuurlijke en gezonde omgeving. Dat vereist maatwerk, creativiteit en ongeëvenaarde kennis van de markt. Laat dat nou precies zijn wat DRS u zonder gelijken kan bieden. Wij zijn vandaag al klaar voor uw kantoor van morgen.

diensten van DRS

Nieuws van DRS

DRS adviseert en begeleidt bedrijven en instanties van over de hele wereld. Indrukwekkende hoofdrolspelers die extreem hoge eisen stellen aan hun vastgoed. Alleen al het afgelopen jaar adviseerde DRS prachtbedrijven zoals Catawiki, Take Away, Heineken, Talpa en T-Mobile: van groeiend tot mega groot.

lees hier meer

DRS makelaars

Gevoel voor vastgoed

Daniëlle Evers
Manager Operations
Danielle is sinds 2001 werkzaam bij DRS. Zij heeft in totaal meer dan 25 jaar ervaring in het vastgoed. Danielle is de drijvende kracht binnen het DRS kantoor. Ze is verantwoordelijk voor het gehele operationele management met de focus op Finance, Human Resource en IT-zaken. Met veel plezier en vol energie begeleidt en ondersteunt zij het gehele team en alle bijbehorende activiteiten en processen.
Frank de Graaf
Vastgoed adviseur
Na zijn studie op de HVA is Frank in 2016 bij DRS begonnen. Hij houdt zich binnen ons team voornamelijk bezig met aan- en verhuurtrajecten in combinatie met mid-cap beleggingen. Doordat Frank zich allround heeft doorontwikkeld, kan hij de opdrachtgevers van DRS op vele vlakken voorzien van specialistisch advies.
Frederik Muller
Vastgoed adviseur
Frederik is na zijn studie Bedrijfskunde aan de Business University Nyenrode, in 2013 in dienst getreden bij Propertize. Hier specialiseerde hij zich in (distressed) vastgoedfinancieringen. Daaropvolgend werd hij bij Link Asset Services verantwoordelijk voor het desinvesteren van distressed commercieel vastgoed. Vervolgens maakte Frederik in 2019 de overstap naar DRS als Senior Vastgoedadviseur. In zijn huidige rol is Frederik actief in zowel aan- en verhuur als aan- en verkoop van commercieel vastgoed.
bekijk het hele team