Back to Breakfast

We mogen weer! Een zeer geslaagd breakfast event met een Aziatisch tintje bij de Olifant op de Keizersgracht in Amsterdam. De transformatie van een iconisch grachtenpand naar het kantoor van de toekomst. Het gebouw met de meeste ramen aan de grachten zal aanstaande zomer opgeleverd worden. Interesse om te bezichtigen? Altijd welkom! Neem contact met ons op via 020 640 52 52.

Highlights van DRS

Andere nieuwsberichten

DRS adviseert Quadoro bij de aankoop van kantoorruimte aan de Provincialeweg 33 te Zaandam

DRS Makelaars heeft Quadoro Investment GmbH geadviseerd bij de aankoop van ca. 5.110 m² kantoorruimte gelegen aan de Provincialeweg 33 te Zaandam. Wij willen Quadoro - en Kuijs Reinder Kakes als adviseur van de eigenaar - hartelijk danken voor de samenwerking.

verder lezen

Birò huurt ca. 260 m² aan de Vliegtuigstraat 10 te Amsterdam

DRS Makelaars heeft ca. 260 m² aan de Vliegtuigstraat 10 te Amsterdam verhuurd. Wij wensen de nieuwe huurder Birò Nederland veel succes toe in hun nieuwe bedrijfs- en kantoorruimte!

verder lezen

Nieuw kantoor LucidChart B.V. and LucidSoftware Inc. is nu gevestigd in Noortse Bosch

DRS Makelaars heeft 2.447 m² verhuurd in Noortse Bosch, gelegen aan de Vijzelgracht 50 te Amsterdam. Het nieuwe kantoor van LucidChart B.V. en Lucid Software Inc. is nu gevestigd op deze prachtige locatie. Wij feliciteren Hines van harte met deze transactie. Verhuurd in samenwerking met JLL. 

verder lezen

DRS adviseert A&H Finance bij de aanhuur van kantoorruimte aan de Amsterdamseweg te Amstelveen

DRS Makelaars heeft A&H Finance geadviseerd bij de aankoop van ca. 1.858 m² kantoorruimte gelegen aan de Amsterdamseweg 71 te Amstelveen.

verder lezen
Load More