Het complete kantoorgebouw aan het Emmaplein 2 te Amsterdam verhuurd

DRS Makelaars heeft twee transacties voltooid aan het Emmaplein 2 te Amsterdam. Wij feliciteren de eigenaar met een volledig verhuurd gebouw en Fortino Capital en TP24 met hun nieuwe kantoorlocatie.

Highlights van DRS

Andere nieuwsberichten

Een succesvolle verkoop aan de Steenweg 22 in Roermond

DRS Makelaars heeft een succesvolle verkoop tot stand gebracht aan de Steenweg 22 te Roermond. Wij wensen de koper veel succes toe op deze prachtige locatie.

verder lezen

DRS adviseert Keizersgracht B.V. bij de aankoop van ca. 2.268 m²

DRS Makelaars heeft Keizersgracht B.V. geadviseerd bij de aankoop van ca. 2.268 m² kantoorruimte gelegen aan de Keizersgracht 125 - 127 te Amsterdam. Wij bedanken Keizersgracht B.V. en NL Real Estate, als verkopend makelaar, voor de fijne samenwerking.

verder lezen

AutoScout24 huurt ca. 377 m² kantoorruimte aan de Fred. Roeskestraat 95-97 te Amsterdam

DRS Makelaars heeft ca. 377 m² kantoorruimte in kantoorgebouw 'Handel' aan de Fred. Roeskestraat 95-97 te Amsterdam verhuurd. Wij wensen de nieuwe huurder AutoScout24 veel succes toe op hun nieuwe kantoorlocatie!

verder lezen

Beekweyde huurt ca. 70 m² kantoorruimte aan de Herengracht 503 te Amsterdam

Beekweyde Vastgoed heeft ca. 70 m² kantoorruimte op de begane grond gehuurd aan de Herengracht 503 te Amsterdam. Het object gelegen in de Gouden Bocht is zeer representatief. Op deze prachtige plek gaat Beekweyde Vastgoed werken aan de uitbouw van haar vastgoed-ontwikkelingsbedrijf. Wij feliciteren huurder en verhuurder met deze mooie transactie.

verder lezen
Load More