Joan Muyskenweg 22 | Amsterdam

  • Oppervlakte

    897 m2

  • Te huur vanaf

    246 m2

  • Huurprijs

    € 285 Per m2 per jaar

Het kantoorgebouw ´Johnny River´ bestaat uit een begane grond en vier verdiepingen en heeft een totaal vloeroppervlak van circa 11.200 m² v.v.o. kantoorruimte. Op de begane grond vind je een koffiebar, een gezellig restaurant, gezamenlijke vergaderfaciliteiten en een lobby waar je heerlijk kunt werken of een potje biljart kunt spelen.

In Johnny River biedt een inspirerende werkomgeving door onder meer: een receptie, sociaal hart, restaurant, prachtige vergaderruimtes en een ruim parkeerterrein. Gasten van Johnny River kunnen gebruikmaken van alle faciliteiten. Het kantoorgebouw creëert een comfortabele, eigenzinnige en dynamische omgeving, zodat je in beweging komt en je mensen ontmoet en geïnspireerd wordt door de ruimte. Johnny River beschikt over een energielabel A.

In de directe omgeving zijn diverse gerenommeerde (internationale) bedrijven en instanties gevestigd, waaronder Fujifilm, Visma, BMW/ Mini, G-star en Publishers Europa.

Tevens opende in de zomer van 2018 het eerste Van der Valk-hotel te Amsterdam. Het Van der Valk hotel bevindt zich pal tegenover Johnny River. Naast de 206 hotelkamers is er een à la carte restaurant, een buffetrestaurant en een bar met terras aan het water van de Duivendrechtsevaart.

Vloeroppervlakte
Voor verhuur komt er ca. 897 m² VVO kantoorruimte beschikbaar. Dit metrage is als volgt in het gebouw verdeeld:

2e verdieping:
Unit 2.5 ca. 373 m² VVO

3e verdieping:
Unit 3.4.1 ca. 278 m² VVO
Unit 3.4.2 ca. 246 m² VVO

Deze units zijn per mei 2023 beschikbaar.

Huurprijs
€ 285,- per m² per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten
€ 55,- per m² per jaar, exclusief BTW.

Parkeren
Er is een parkeernorm van circa 1:100 m² v.v.o.. Parkeren kan ook rondom het gebouw op het openbare parkeerterrein (betaald). € 2.250,- per parkeerplaats per jaar.

Energielabel
A++

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 285 Per m2 per jaar

Servicekosten € 55 Per m2 per jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 897 m2 (in units vanaf 246 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 3 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!