Nieuwendammerkade 26 | Amsterdam

  • Oppervlakte

    940 m2

  • Te huur vanaf

    940 m2

  • Huurprijs

    € 235 Per m2 per jaar

Object
Het object is gelegen aan de Nieuwendammerkade in Amsterdam Noord in een rustige omgeving. Het betreft een unieke locatie, daar het object direct aan het water is gelegen met zijn grote terrassen. De omgeving Amsterdam-Noord ademt creativiteit en originaliteit. De focus ligt hier op een mix tussen wonen, werken en recreëren en geeft een gevoel van ruimte en vrijheid. De aanwezigheid van verschillende authentieke gebouwen uit de vroegere tijd zorgen voor een mooie combinatie tussen het ‘oude Amsterdam’ en moderne duurzame bouwwerken.

Het pand ligt direct aan de Pereboomsloot, een zijtak van het IJ. Het Purmer plein met diverse winkels en restaurants is op loopafstand gelegen, evenals het Vliegenbos en tennisclub Elzenhagen. Tevens bevinden filmmuseum Eye en de A’DAM Toren zich in de directe omgeving.

Vloeroppervlakte
Voor verhuur is momenteel een totaal vloeroppervlakte van ca. 940 m² VVO creatieve ruimte beschikbaar, verdeeld als volgt:
– Begane grond ca. 397 m²
– 1e verdieping ca. 315 m²
– 2e verdieping ca. 228 m²

Het totaal vloeroppervlakte is alleen in z’n geheel te verhuren. Het object beschikt tevens over een buitenruimte van ca. 250 m².

Huurprijs
€ 235,- per m² per jaar, ter vermeerderen met servicekosten en BTW.

Servicekosten
€ 35 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW De servicekosten dienen op voorschotbasis te worden voldaan, op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Huurtermijn
5 jaar.

Opleveringsniveau
In de huidige staat.

Aanvaarding
Nader te bepalen.

Parkeren
Het gebouw beschikt over drie eigen parkeerplaatsen, eveneens bestaat de mogelijkheid om bij de naastgelegen tennisvereniging extra parkeerplaatsen te huren.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
Het gebouw is gunstig gelegen in Amsterdam Noord. Met de Noord/Zuidlijn is het mogelijk om in 10 minuten vanaf Amsterdam Zuid bij metrostation Noorderpark te komen. Vanaf metrostation Noorderpark is de fietsafstand 5 minuten naar de Nieuwendammerkade 26 (zie afbeelding).
Ook is het object goed bereikbaar met de veerpont van Centraal Station of ben je er binnen 10 minuten met de buslijn 35.

Per auto
Met de auto is de locatie uitstekend bereik baar. De ringweg A10 is binnen enkele minuten te bereiken via de verbindingsweg S116. Schiphol Airport ligt op slechts 13 kilometer afstand.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 235 Per m2 per jaar

Servicekosten € 35 Per m2 per jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 940 m2 (in units vanaf 940 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 3 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!