DRS Makelaars

Bedrijfsonroerend goed in de stad en regio Amsterdam

Tentoo huurt kantoorruimte in Communication House

DRS Makelaars heeft geadviseerd in de transactie tussen Tentoo Payroll Professionals en Muntberg, een samenwerkingsverband tussen Beheer Brouwershoff en Maarsen Groep. Tentoo Payroll Professionals heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 1100 m² in het kantoorgebouw Communication House aan de Maassluisstraat 2 in Amsterdam-West.

Tentoo Payroll Professionals zal de gehele tweede verdieping van het kantoorgebouw gebruiken. Doorslaggevend in de keuze voor dit gebouw was de representatieve uitstraling, het opleveringsniveau en de bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer.

Communication House is een modern kantoorgebouw met een creatieve uitstraling. Het is in 2008 geheel gerenoveerd en heeft een hoogwaardig opleveringsniveau. Door de ligging aan de A10 en dichtbij metro- en tramhalte Heemstedestraat is de bereikbaarheid uitstekend. Het gebouw is inmiddels voor een groot deel verhuurd.