DRS Makelaars

Bedrijfsonroerend goed in de stad en regio Amsterdam

Amsterdam B.2 Offices huurt ca. 10.000 m² in kantoorgebouw Tiara

Per 1 augustus 2016 heeft B.2 Offices in  kantoorgebouw Tiara gelegen aan de John. M. Keynesplein 12-14 te  Amsterdam Riekerpolder ca. 10.000 m²gehuurd.  B.2 Amsterdam is het 2e kantoor dat geopend wordt in Amsterdam. Het eerste kantoorconcept van B is gevestigd aan de Johan Huizingalaan te Amsterdam.

B. Amsterdam is een van de grootste incubators ter wereld. Het is een ecosysteem voor innovatie, educatie en groei en bouwt een brug tussen startups en corporates. Om groei te faciliteren biedt B. Amsterdam zoveel mogelijk services en faciliteiten aan haar members. Je kunt er sporten en werken, naar evenementen gaan en op de daktuin te zitten, wonen en studeren. Hiermee vervaagt de grens tussen wonen en werken en biedt B. Amsterdam een poort tot en Nederlandse startup netwerk. B. Amsterdam is een initiatief van Ricardo van Loenen, Guus Meulendijks en Bas van Veggel.

Deka Immobilien GmbH heeft een langdurig contract afgesloten met B.Amsterdam. Het project Tiara is onderdeel van het particuliere fonds Westinvest.

DRS makelaars heeft deze transactie tot stand gebracht.