Amstelveenseweg 760 | Amsterdam

  • Oppervlakte

    595 m2

  • Te huur vanaf

    595 m2

  • Huurprijs

    € 315 Per m2 per jaar

Per direct beschikbaar; representatieve kantoorruimte gelegen steenworp afstand van de Zuidas. Het betreft een turn-key kantoorruimte van ca. 595 m² v.v.o. gelegen op de 1e verdieping van het kantorencomplex 760. De kantoorruimte beschikt over verschillende kantoor- en vergaderruimtes. Tevens beschikt de kantoorruimte over een grote pantry, toiletgroepen, systeemplafonds, vloerbedekking/PVC en zonwering. De gemeenschappelijke entree heeft een bezette receptie.

Hiernaast is er veel bedrijvigheid in de directe omgeving waarbij veel gerenommeerde corporates gevestigd zijn, zoals Van Doorne, Lexence Advocaten, Deloitte, etc. De zorg/onderwijs-sector is tevens sterk vertegenwoordigd met het VU (MC) aan de overzijde van de straat.

In de directe omgeving zijn veel faciliteiten aanwezig zoals restaurants, hotels, en trekkers als het Olympisch Stadion en het Amsterdamse Bos.

Beschikbaarheid
1ste verdieping ca. 595 m² v.v.o.

Huurprijs
€ 315,- per m² vvo per jaar

Servicekosten
€ 75,- per m² per jaar.

Parkeerkosten
6 parkeerplaatsen in de garage.
€ 3.000,- per parkeerplaats per jaar.

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer
Metrostation Amstelveenseweg is op loopafstand gelegen. Vanaf dit station vertrekt metrolijn 50 in de richting station Amsterdam Sloterdijk / Isolatorweg en de richting station Amsterdam Zuid / station RAI / station Bijlmer Arena / Gein. In de directe omgeving zijn tevens bus- en tramhalten beschikbaar.

NS-Station Amsterdam Zuid is slechts 1 halte vanaf metrostation Amstelveenseweg, NS-Station RAI is 2 haltes. Vanaf deze stations vertrekken treinen richting Schiphol, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Arnhem etc.

Eigen vervoer
Het object is per auto uitstekend bereikbaar door de centrale ligging aan de ringweg A10-Zuid, direct aan afslag S108. De A10 is aangesloten op de rijkswegen A9 (richting Haarlem), A2 (richting Utrecht) en A4 (richting Den Haag

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 315 Per m2 per jaar

Servicekosten € 75 Per m2 per jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 595 m2 (in units vanaf 595 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!