Bloemlaan 2 | Hoofddorp

  • Oppervlakte

    1.200 m2

  • Te huur vanaf

    359 m2

  • Huurprijs

    € 165 Per m2 per jaar

Ca. 1.210 m² kantoorruimte, waaronder een penthouse van ca. 360 m², in een modern vormgegeven kantoorgebouw op een zichtlocatie langs de doorgaande weg (N201). In de centrale entreehal, voorzien van free Wifi, bevindt zich een door “Frame Offices” bemande receptie en een coffee corner. Des-gewenst kan Frame Offices ook de lunch verzorgen. Het gebouw is gelegen nabij het kantorengebied Beukenhorst en Airport Business Park De Hoek. Er zijn diverse hotels in de directe nabijheid gelegen, waaronder een NH Hotel en een Hyatt Hotel. De hotels bieden diverse faciliteiten zoals vergaderaccommodaties en restaurants, fitnessruimten, spa en zwembad.

Ligging/bereikbaarheid
De bereikbaarheid is zonder meer uitstekend te noemen met de op-/afrit van de A4/A44 (Amsterdam – Den Haag – Rotterdam), en de A5 op slechts enkele autominuten afstand.
Het NS-station Hoofddorp is gelegen in de directe nabijheid van het gebouw, de supersnelle busverbinding Zuidtangent heeft daar tevens een halte. Deze busverbinding tussen Haarlem (via Schiphol) naar Amsterdam-Zuidoost (lijn 300) en tussen Nieuw-Vennep via Schiphol naar Amsterdam Zuid WTC (lijn 397) garandeert een goede bereikbaarheid per openbaar vervoer. Nadere informatie kunt u vinden op de website van Connexxion. De Luchthaven Schiphol is per auto bereikbaar in enkele minuten. De fietsafstand van het station is slechts 7 minuten er zijn deelfietsen beschikbaar waar gebruik van kan worden gemaakt.

Vloeroppervlak
Het gebouw omvat totaal ca. 6.361 m² kantoorruimte, waarvan de onderstaande oppervlakten beschikbaar zijn:

6e verdieping ca. 851 m²;
7e verdieping ca. 359 m². (penthouse)

Parkeren
Er zijn in totaal 23 parkeerplaatsen beschikbaar bij de aangeboden kantoorruimte. Aan huurder worden parkeerplaatsen ter beschikking gesteld op basis van 1 plaats per ca. 50 m² gehuurde kantoorruimte. Parkeerplaatsen kunnen desgewenst worden voorzien van laadpalen.

Opleveringsniveau
Het gebouw c.q. de kantoorruimte is onder meer voorzien van:
* representatieve entreehal met door Frame Offices bemande receptie;
* koffiecorner en Free Wifi in de entreehal;
* het gebouw is v.v. glasvezel, huurder kan hierop aansluiten;
* liften;
* fan coil unit systeem ten behoeve van verwarmen en koelen;
* systeemplafonds met inbouw-verlichtingsarmaturen;
* zonwerende beglazing;
* luxe sanitaire voorzieningen;
* fietsenstalling in de kelder.

Het gebouw is aangesloten op het kwalitatief hoogwaardig glasvezel netwerk van provider Uniscape. De snelheden die te halen zijn lopen tot 10 Gbit per verbinding en kan binnen een zeer korte termijn worden geleverd.

Het gebouw is voorzien van energie monitoring door Progress, waarmee efficiënt energiegebruik kan worden gewaarborgd. Dit kan leiden tot een ca. 20% lager verbruik.

Het gebouw is voorzien van energielabel A.

Deelfietsen zijn beschikbaar zodat NS-station Hoofddorp makkelijk en snel te bereiken is.

Parkeerplaatsen kunnen worden voorzien van laadpalen.

Het penthouse geeft toegang tot 2 dakterrassen en biedt een breed uitzicht over Hoofddorp en de aanvliegroute van Schiphol.

Huurprijs
De huurprijs voor de kantoorruimte op de 6e verdieping bedraagt € 165,– per m² per jaar;
De huurprijs voor de kantoorruimte op de 7e verdieping (penthouse) bedraagt € 175,– per m² per jaar. Exclusief BTW en servicekosten.

De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 1.000,– per plaats per jaar exclusief BTW.

Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste
het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste verhuur.

Aanvaarding
Per direct.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 165 Per m2 per jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 1.200 m2 (in units vanaf 359 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 2 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!