Damrak 89 | Amsterdam

  • Oppervlakte

    500 m2

  • Te huur vanaf

    500 m2

  • Huurprijs

    € 320 Per m2 per jaar

Het Gebouw

Het kantoorpand is gunstig gesitueerd aan het Damrak, vroeger het economische middelpunt van de stad. Tegenwoordig onderdeel van de Rode Loper. Het kantoorpand is gelegen op een ware zichtlocatie en wordt omringt door recent gevestigde namen als Guerilla , Bestseller, Adyen en Usabilla. Het gaat om twee aaneengesloten panden waardoor het object beschikt over zeer ruime vloeren. De vele raampartijen aan weerszijden zorgen voor grootschalige daglichttoetreding . Het object is gelegen in hartje Amsterdam. In de directe omgeving bevinden zich het Centraal Station en de prachtige Dam. De directe omgeving kenmerkt zich door een combinatie van wonen, werken en recreëren. Tevens is de grote diversiteit aan voorzieningen (o.a. winkels, hotels en restaurants) een hoogtepunt.

Beschikbaar

Metrage
Circa 500 m².

Huurtermijn
5 jaar.

Aanvaarding
Per direct.

Huurprijs
€ 320,- m² v.v.o. per jaar, excl BTW.

Servicekosten
€ 25,- m² v.v.o. per jaar, excl BTW.

Bereikbaarheid

Per OV
Het object is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het object ligt op vijf minuten loopafstand van Centraal Station Amsterdam, welke in uitstekende verbinding staat met omliggende steden.

Per Auto
Door de gunstige ligging naast de verbindingsweg S100 is het object ook goed bereikbaar met de auto. Zo zijn de Ringwegen A10, A1 en A2 binnen enkele minuten te bereiken.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 320 Per m2 per jaar

Servicekosten € 25 Per m2 per jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 500 m2 (in units vanaf 500 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 3 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!