Helmholtzstraat 61 | Amsterdam

  • Oppervlakte

    1.924 m2

  • Te huur vanaf

    890 m2

  • Huurprijs

    € 225 Per jaar

Omschrijving
De beschikbare kantoorruimte is gelegen aan de Helmholtzstraat 61-63 in Amsterdam Oost, in het hart van Watergraafsmeer. Amsterdam Oost is de afgelopen jaren steeds meer populair geworden. Met de opening van de Oostpoort, de herontwikkelingen aan het Amstelkwartier, de vele restaurants en bars en culturele activiteiten is dit gebied aantrekkelijk voor zowel particulieren als bedrijven.

De Helmholtzstraat 61-63 is omringd door een winkelcentrum en ligt in een levendige omgeving die zich erkent door de combinatie van wonen, werken en recreatie. Op loopafstand ligt het park Frankendael en in de directe omgeving zijn er verschillende faciliteiten.

In het gebouw komt er een mooie open ruimte beschikbaar met grote ramen en hoge plafonds. De kantoorruimte is 1.451 m² en gelegen op de eerste verdieping.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer
Dit kantoorgebouw ligt goed bereikbaar aan de ringweg A10 en dichtbij afslag Middenweg (S113) en er zijn diverse openbare parkeermogelijkheden.

Openbaar Vervoer
Je bereikt de Helmholtzstraat 61-63 eenvoudig via bus of tram vanaf Amsterdam Amstel of Centraal en loopt er vanaf halte Kruislaan of Middenweg in vier minuten naartoe.

OPPERVLAK GEBOUW
Het gebouw is in totaliteit circa 6.633 m² groot.

BESCHIKBAARHEID
Eerste verdieping: 1.924 m² v.v.o.
Vanaf 890 m².

PARKEREN
Parkeren middels een vergunning op de openbare weg (één vergunning per tien FTE).

Openbare weg:
In stadsdeel Amsterdam Oost moet je betalen voor parkeren op maandag t/m zaterdag. In het gebied rondom de Helmholtzstraat (Indische buurt en Watergraafsmeer) is het betaald parkeren van 09:00 tot 21.00 uur. Het uur tarief is: € 3,50.

HUURPRIJS
€ 225,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

ENERGIELABEL
B

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 225 Per jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 1.924 m2 (in units vanaf 890 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!