Paalbergweg 2 | Amsterdam

  • Oppervlakte

    862 m2

  • Te huur vanaf

    121 m2

De kantoor en laboratorium ruimte is een zelfstandige ruimte met een eigen entree en voorzien van alle laatste laboratorium vereisten. Tevens heeft de ruimte een groot dakterras. 

Paasheuvelweg is een bedrijvenpark in ontwikkeling gelegen direct naar het AMC. Door recente toevoegingen van woningen en andere faciliteiten wordt het park getransformeerd naar een mooie mix van woningen, recreatie, horeca en bedrijvigheid. Wat betreft de bedrijvigheid is een trend dat veel zorg en science gerelateerde partijen de Paasheuvelweg aantrekkelijk vinden. 

Beschikbaarheid
Totaal ca. 862 m2 VVO verdeeld over:
– Laboratorium ruimte ca. 464 m² VVO
– Eigen kantoorruimte ca. 121 m² VVO
– Gezamenlijke kantoorruimte ca. 277 m² VVO

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijs
Op aanvraag.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Huurtermijn
2 jaar met een verlengingsperiode van 2 tot 5 jaar.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
Op een steenworp afstand bevindt zich het openbaar vervoer, met het station Holendrecht binnen loopafstand. Vanaf dit station zijn directe verbindingen beschikbaar naar het centraal station van Amsterdam, met treinen die naar Den Haag, Rotterdam en Utrecht rijden.

Per auto
Het object bevindt zich op ongeveer 5 minuten rijden van knooppunt Holendrecht. Via dit knooppunt is de Rijksweg A-2 (richting Amsterdam – Eindhoven) en Rijksweg A-9 (richting Haarlem) gemakkelijk bereikbaar. Naast knooppunt Holendrecht, op ongeveer 10 minuten rijden ten oosten van het object, is de Rijksweg A-1 toegankelijk, die aansluit op de steden Almere en Amersfoort. Bovendien is luchthaven Schiphol slechts op ongeveer 15 minuten rijden te bereiken vanaf het object.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Prijs Prijs op aanvraag

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 862 m2 (in units vanaf 121 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!