Prins Hendrikkade 48 | Amsterdam

  • Oppervlakte

    300 m2

  • Te huur vanaf

    300 m2

  • Huurprijs

    € 400 Per m2 per jaar

Object
Stelt u zich eens uw kantoorruimte voor in het hart van het centrum van Amsterdam. Een overvloed aan lokale voorzieningen en een open poort naar de wereld. Die visie komt tot leven met The Nook, een indrukwekkende, gerenoveerde kantoorruimte, gelegen recht tegenover Amsterdam Centraal Station. The Nook brengt deze geweldige locatie tot het uiterste. Het is moeilijk om je een meer toegankelijke plek voor te stellen, een plek die zo verbonden is met de hele stad – en daarbuiten. Hoekkantoren bieden een prachtig uitzicht, terwijl hoge plafonds maximaal daglicht in brede, open vloerruimten brengen. Een trendy dakterras zorgt voor de allure. The Nook wordt een magneet voor jong talent en de perfecte plek om zaken te doen.

Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is in totaal ca. 300 mΒ² VVO kantoorruimte beschikbaar, gelegen op de 2e verdieping.

Eventueel is, in overleg, de gehele 2e verdieping van 550 mΒ² beschikbaar.

Huurprijs
€ 400,- per mΒ² per jaar, exclusief BTW.

Servicekosten
€ 35,- per mΒ² per jaar, exclusief BTW.

Afwerkingsniveau:
Verlichting;
Vloerafwerking;
WiFi;
Intercom per unit.

Beschikbaarheid
Per direct.

Huurtermijn
5 jaar.

Bereikbaarheid
The Nook verbind je met de hele stad dankzij de top locatie aan de Prins Hendrikkade, pal naast de Noord-Zuidlijn en andere metrolijnen. Alle beroemde hoogtepunten van Amsterdam liggen op loopafstand en alle denkbare voorzieningen zijn direct beschikbaar.

Het nabijgelegen Centraal Station opent de deur naar Europa en zelfs de hele wereld. Steden als Londen, Parijs en Berlijn zijn slechts een treinrit verwijderd. De luchthaven Schiphol bereiken duurt 13 minuten. Dit is een kantoorruimte die echt profiteert van de omgeving. Werken vanuit een plek die zo gemakkelijk te bereiken is, zal ongetwijfeld zakelijk succes stimuleren. Waar ze ook zijn gevestigd, geen enkele klant zal ooit te ver weg zijn.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 400 Per m2 per jaar

Servicekosten € 35 Per m2 per jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 300 m2 (in units vanaf 300 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!