Siriusdreef 10 | Hoofddorp

  • Oppervlakte

    910 m2

  • Te huur vanaf

    910 m2

  • Huurprijs

    € 200 Per m2 per jaar

Kantoorvleugel van ca. 910 m² v.v.o. gelegen op een uitstekende locatie op kantorenterrein Beukenhorst Oost. De medegebruiker van het pand is Young Capital, waardoor een dynamische en energieke sfeer in het gebouw heerst. Het gebouw bestaat uit twee bouwdelen, die op elke verdieping door middel van een loopbrug met elkaar zijn verbonden en een atrium dat zich uitstrekt over de gehele hoogte. Het medegebruik van de receptiediensten en restaurant kan met Young Capital worden besproken.

In de directe nabijheid van het gebouw bevinden zicht diverse hotels waaronder een NH Hotel en een Hyatt Hotel. De hotels bieden diverse faciliteiten zoals vergaderaccommodaties en restaurants, fitnessruimten, etc.

Ligging/bereikbaarheid
De bereikbaarheid is zonder meer uitstekend te noemen met de afrit van de A4/A44 (Amsterdam – Den Haag – Rotterdam) en de A5 op enkele autominuten afstand. De Luchthaven Schiphol is per auto binnen 10 minuten bereikbaar. Direct naast het complex ligt een halte van R-Net, bereikbaar via een loopbrug. Dit is een vrije busbaan, een supersnelle busverbinding tussen Haarlem via Schiphol naar Amsterdam-Zuidoost (lijn 300) en tussen Nieuw-Vennep via Schiphol naar Amsterdam Zuid WTC (lijn 397). Nadere informatie over reizen met de R-Net treft u aan op Rnet.nl of connexxion.nl. Ook het NS-station Hoofddorp ligt op steenworp afstand.

Vloeroppervlak
Momenteel is een zelfstandige kantoorvleugel van ca. 910 m² v.v.o. beschikbaar, gelegen op de 5e verdieping.

Parkeren
Voor de aangeboden kantoorruimte zijn 20 parkeerplaatsen beschikbaar gelegen in de parkeergarage en op het parkeerdek. Additioneel zijn nog ca. 18 extra parkeerplaatsen beschikbaar welke op flexibele basis kunnen worden gehuurd.

Opleveringsniveau
Het gebouw c.q. de kantoorruimte is ondermeer voorzien van:
– representatieve entree met receptiebalie;
– 2 liften;
– parkeerfaciliteiten;
– te openen ramen;
– eigen sanitaire voorzieningen.

Het gebouw is voorzien van energielabel A.
Daarnaast beschikt het gebouw over een BREEAM In-Use Certificaat ‘very good’.

Huurprijs
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 200,– per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.
De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 1.350,– per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste
het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste verhuur.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 66,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW op basis van een voorschotbedrag met jaarlijkse nacalculatie.

Aanvaarding
Per eerste kwartaal 2024.

Alle verstrekte informatie is met zorg samengesteld. Aan de juistheid van de vrijblijvend verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 200 Per m2 per jaar

Servicekosten € 66 Per m2 per jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 910 m2 (in units vanaf 910 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!