Walborg 2 | Amsterdam

  • Oppervlakte

    4.638 m2

  • Te huur vanaf

    750 m2

  • Huurprijs

    € 325 Per m2 per jaar

Ontdek het indrukwekkende duurzame kantoorgebouw in Amsterdam – Buitenveldert, ontwikkeld door Stevaco Vastgoed. Met een totale oppervlakte van 4.638 m² biedt het gebouw een uitstekende werkomgeving. Een ondergrondse garage voorziet in 41 parkeerplaatsen en er is tevens een ruime fietsenstalling beschikbaar. Geniet van de prachtige tuin die het gebouw omringt.

De ruime en lichte vloeren van ongeveer 1.550 m² per verdieping zijn een opvallend kenmerk van het gebouw. Met zijn efficiënte U-vormige ontwerp biedt het gebouw optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Bovendien is het gebouw trots op zijn volledig duurzame karakter en het behalen van het prestigieuze BREEAM Outstanding certificaat, wat staat voor de hoogste duurzaamheidskwalificatie.

Verwelkom uw bedrijf in dit duurzame kantoorgebouw dat niet alleen een inspirerende werkomgeving biedt, maar ook bijdraagt aan een betere toekomst voor het milieu.

Vloeroppervlakte
Totaal ca. 4.638 m² verdeeld als volgt:
Begane grond : 1.519 m² (780 m² – 739 m²)
1e verdieping : 1.560 m² (780 m² – 780 m²)
2e verdieping : 1.559 m² (780 m² – 779 m²)
Deelverhuur vanaf ca. 750 m²

Aanvaarding
Per direct.

Huurprijs
Kantoorruimte : € 325,00 per m² per jaar.
Parkeren : € 3.600,00 per parkeerplaats per jaar.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Bereikbaarheid
Op deze unieke locatie werkt u vlak bij de Zuidas maar ook dicht bij diverse stadse groenvoorzieningen. Het Beatrixpark, het Amstelpark en Amsterdamse Bos zijn om de hoek. Walborg 2 ligt aan één van de snelle verbindingswegen tussen de afslag van de A2/A10 en de Buitenveldertselaan, dé verbindingsweg tussen Amsterdam en Amstelveen.

In een kwartier bereikt Schiphol met de auto en het gebouw is slechts twee tramhaltes verwijderd van het WTC Amsterdam en de Zuidas. In de directe omgeving zijn de Vrije Universiteit en het VUMC gevestigd, net als het Europees Geneesmiddelen Agentschap EMA en diverse hotels. Het Gelderlandplein is op loopafstand. Dit overdekte winkelcentrum huisvest alles voor de dagelijkse boodschappen. Tevens zijn er op loopafstand diverse sportvoorzieningen en horecagelegenheden.

 
 

 
 

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 325 Per m2 per jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 4.638 m2 (in units vanaf 750 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 3 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!