Wibautstraat 133 | Amsterdam

  • Oppervlakte

    3.716 m2

  • Te huur vanaf

    405 m2

  • Gebouwnaam

    Valina

Gebouw
Kantoorgebouw Valina is gelegen aan de Wibautstraat 133 te Amsterdam in het zogeheten ‘Eenhoorngebied’. Het kantoorgebouw kenmerkt zich door een unieke zichtlocatie aan een doorgaande weg en een transparante gevel. Daarnaast kenmerkt het zich door een uitstekende bereikbaarheid gezien de ligging nabij IC Station Amstel waarvandaan treinen en metro’s vertrekken.

Indeling
De beschikbare kantoorruimte in Valina is voorzien van hoogwaardig inbouwpakket. Hierdoor kan men in Valina snel operationeel zijn. De hoofdentree aan de Wibautstraat biedt toegang tot de begane grond die is voorzien van een receptiebalie en een lunch faciliteit met een professionele keuken. Aan de kop van het gebouw is een vide waar de lagere verdiepingen, de 1e en 2e verdieping met elkaar worden verbonden. Alle verdiepingen zijn voorzien van een pantry. De lagere verdiepingen zijn voorzien van meerdere vergaderkamers en openwerkplekken. Het gebouw is voorzien van een glazen gevel waardoor het gebouw veel natuurlijk licht heeft en een ruimtelijke sfeer. Het gebouw is toegankelijk via drie verschillende entrees en beschikt over twee kernen met elk een trap en een lift. Op de bovenste verdieping is er tevens een dakterras.

De beschikbare kantoorruimte is voorzien van een hoogwaardig inbouw pakket. In totaal omvat het gebouw ca. 3.716 m² v.v.o. turn-key kantoorruimte, verdeeld over 8 verdiepingen. Tevens beschikt het gebouw over 14 parkeerplaatsen gelegen op eigen afgesloten terrein. Het beschikbare metrage is als volgt verdeeld:
– -2 verdieping ca. 405 m² v.v.o.
– -1 verdieping ca. 410 m² v.v.o.
– begane grond ca. 435 m² v.v.o.
– 1e verdieping ca. 487 m² v.v.o.
– 2e verdieping ca. 488 m² v.v.o.
– 3e verdieping ca. 542 m² v.v.o.
– 4e verdieping ca. 542 m² v.v.o.
– 5e verdieping ca. 407 m² v.v.o.

Opleveringsniveau
• Turn-key kantoorruimte, voorzien van een hoogwaardig en transparant inbouwpakket;
• Gedeeltelijk verlaagd en open plafond voorzien van luchtbehandelingsinstallaties;
• Transparant gebouw dankzij glazen gevel;
• LED verlichting;
• Drie entrees, 1 hoofdentree aan de Wibautstraat en 2 aan de achterzijde vanaf het parkeerterrein;
• Twee kernen voorzien van elk een lift en een trap;
• Kabelgoten voorzien van elektrische aansluitingen;
• Vide en interne trap;
• Zonwering zowel binnen als buiten;
• Pantry per verdieping;
• Diverse vergaderkamers met glazen scheidingswanden;
• Dakterras;
• Databekabeling.

Duurzaamheid
Duurzaamheid staat centraal in kantoorgebouw Valina. In 2017 is het gebouw volledig gerenoveerd. Valina is voorzien van een BREEAM-NL In Use Very Good certificaat en energielabel A. Ook is de eigenaar de mogelijkheden aan het onderzoeken voor een aansluiting op de WKO.

Faciliteiten omgeving
Direct naast Valina ligt gebouw ‘Casa 400’, waar publieke voorzieningen aanwezig zijn zoals een hotel, koffiebar, restaurant, vergadercentrum en dakterras. Het vergadercentrum van Casa 400 varieert in capaciteit van klein (20 personen) tot groot (350 personen) en beschikt over een additionele parkeergarage waar parkeerplekken kunnen worden gehuurd. Verder bevinden zich in de directe omgeving meerdere faciliteiten zoals sportscholen (o.a. SportCity) en horecagelegenheden (o.a. House of Watt, de Vergulden Eenhoorn, Dauphine, Hesp). Valina is ook op steenworp afstand gelegen van de Amstel waar meerdere restaurants en cafés zijn gevestigd.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
Valina is uitstekend te bereiken per auto via de ringweg A10 Zuid (afslag A112) welke direct aansluiting geeft op de Rijksweg A2 (Amsterdam – Utrecht) alsmede Rijksweg A4 (Amsterdam – Schiphol – Den Haag). Valina is ook binnen 10 minuten te bereiken vanaf de Gooischeweg en ligt op ongeveer 12 minuten rijden vanaf zowel Station Amsterdam Centraal als Station Amsterdam Zuid.

Per openbaar vervoer
Dankzij de ligging op ca. 2 minuten loopafstand van metro en intercity Station Amsterdam Amstel, is Valina uitstekend te bereiken met openbaar vervoer (trein, metro, tram en bus). Amsterdam Centraal Station (7 minuten), de luchthaven Schiphol (21 minuten) en Utrecht Centraal Station (18 minuten) zijn gemakkelijk bereikbaar per trein vanaf Station Amsterdam Amstel. De metrolijnen 51, 53, en 54 vertrekken richting Amsterdam Centraal Station, Isolatorweg, Gaasperplas en Gein.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Prijs Prijs op aanvraag

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 3.716 m2 (in units vanaf 405 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 8 bouwlagen

Kosteloos advies op maat

Wij vinden snel een geschikte kantoorruimte die bij u past.

Dit wil ik!