DRS Makelaars

Bedrijfsonroerend goed in de stad en regio Amsterdam

JTI huurt 3400 m² in Bella Donna te Amstelveen

DRS Makelaars heeft namens Japan Tobacco Internation (JTI) een langdurige huurovereenkomst gesloten voor circa 3400 m² kantoorruimte aan de Bella Donna 4 te Amstelveen.

Het kantoorgebouw is een realisatie van Mokant, een samenwerking tussen ProWinco Nederland en Modalfa vastgoed. Bella Donna 4 is een duurzame herontwikkeling, bekroond met het GreenCalc + A-label en een groenverklaring van Agentschap NL. Het oorspronkelijke gebouw is ontworpen door Benthem Crouwel Architects.

Tabaksfabrikant JTI heeft een hoofdkantoor in het Zwitserse Genève en vestigingen in meer dan 69 landen. Het kantoor in Nederland is verantwoordelijk voor de interne markt, waar op dit moment circa 120 mensen werkzaam zijn.