DRS Makelaars

Bedrijfsonroerend goed in de stad en regio Amsterdam

Transpolis, blijvende succesfactor op de Beukenhorst-Hoofddorp!

Met de komst van een aantal nieuwe klanten en de verlenging van bestaande contracten bewijstr Full Service kantoorgebouw Transpolis, een concept van Chalet Group aan de Polarisavenue 1-101 in Hoofddorp, een blijvende aantrekkingskracht te hebben op bedrijven die waarde hechten aan ronde concepten. In totaal is er voor ongeveer 3.000m² aan nieuwe contracten gesloten. Het betreft in alle gevallen een langjarige overeenkomst.

Wij verwelkomen als nieuwe klanten op Transpolis UBEE Interactive, PUIG International, IDMI, Personal fitness studio FIT 20 en 's werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekoplossingen REGUS.

Verder hebben Sprintlink, Portman Travel en Cros hun contract meerjarig verlengd en verhuisde JLG binnen Transpolis naar een splinternieuwe kantoorruimte in het C-gebouw. Eigenaar Chalet Group heeft dit in samenwerking met de professionele partijen DRS Makelaars, ProVIP en DTZ gerealiseerd.

Doorslaggevend in deze transacties waren de kwaliteit van het gebouwen het full service pakket dat wordt geboden bestaande uit o.a. de servicedesk, huismeester, het restaurant To Amuse en de shuttlebus-service. Ook de ligging nabij snelwegen als de A4, A5 en A9, alsmede de nabijheid van Luchthaven Schiphol vormden een belangrijke factor.