DRS Makelaars

Bedrijfsonroerend goed in de stad en regio Amsterdam

All-In Real Estate verkoopt kantoorgebouw Handel en Pavilion aan Warburg HIH

De kantoorgebouwen Handel en Pavilion, gelegen aan de Fred. Roeskestraat op de Zuidas in Amsterdam, zijn namens onze opdrachtgever All-In Real Estate verkocht aan Warburg HIH.

Kantoorgebouw Handel is een ontwerp van Gent & Monk architecten. Het gebouw bestaat uit ca. 2200 m² kantoorruimte en 20 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. Handel is volledig verhuurd aan in totaal 7 huurders, waaronder Patrizia.

The Pavilion is een ontwerp van Powerhouse Company en wordt door All-In ontwikkeld in samenwerking met Being Development. De oplevering van dit gebouw vindt plaats in mei 2016. Het gebouw heeft een oppervlakte van ca. 1600 m² kantoor en 14 half verdiepte parkeerplaatsen onder het gebouw. Het kantoor is volledig verhuurd aan Makerstreet BV.

All-In Real Estate werd tijdens de verkoop begeleid door DRS Makelaars in combinatie met HMK notarissen en Fox & Suurenbroek.