South Dock offices, Hellingbaan 428-434, Amsterdam verhuurd

VERHUURD: South Dock offices, Hellingbaan 428-434, Amsterdam

Wij zijn verheugd Hines te hebben geadviseerd over een langjarige huurovereenkomst met DENHAM the Jeanmaker voor kantoorruimte I South Dock, gelegen aan de Hellingbaan 428-434 in Amsterdam. South Dock is een hoogwaardige nieuwbouwontwikkeling, gelegen aan het IJ in het hart van de NDSM werf. Het gehuurde bestaat uit 856 m² kantoorruimte, gelegen op de 3e tot en met 6e verdieping, alsmede 10 parkeerplaatsen gelegen in de ondergelegen parkeergarage. Wij feliciteren huurder en verhuurder met deze mooie transactie en wensen Denham The Jeanmaker veel succes met hun nieuwe kantoorruimte. Denham The Jeanmaker werd geadviseerd door Hulshof Makelaars B.V..

Highlights van DRS

Recente nieuwsberichten

Laatste meters in dHub verhuurd

Per 1 Juli huurt het bedrijf Europastry Ca. 1.560 M² en 17 parkeerplaatsen in het gebouw dHub aan de Capellalaan 65 in Hoofddorp.

verder lezen

Het kantoorgebouw NieuwAmsterdam volledig verhuurd

De laatste meters van de totale verhuurbare oppervlakte van 40.000 m² is verhuurd aan het bedrijf Travix. Travix, een online travel agent die onder andere online vliegtickets verkoopt huurt ca. 1.600 m² op de 5de verdieping van NieuwAmsterdam.

verder lezen